Borde dra mig...

Hejsan.
Egentligen borde jag sova nu men jag var tvungen att kolla mail och skriva några rader. Felicia, Amanda och Viveka kom ju på besök förut:) Mycket trevligt. Blir alltid skoj, roliga diskussioner och en hel del skratt när vi tjejer umgås;) En fika på chokladpudding och grädde satt inte helt fel heller.

Annars har jag inte alls gjort så mycket mer idag. En soft söndag. Rätt skönt. Och det är så varmt och gott här hemma nu när det har eldats hela dagen i kaminen:) Älskar det! Det är ju så fruktansvärt kallt ute. Tror att jag ska dö varje gång jag går utanför dörren. Och jag är rätt trött på synen av snö på marken. Längtar som en tok till våren! Inte minst till sommaren. Och jag längtar lika mycket till i höst när jag, Felicia, Sandra och ev. en kompis till Felicia förhoppningsvis drar till Turkiet. Ska bli superhärligt, superskoj att komma iväg lite! Så kul vi ska ha! Så nu någon dag på lovet ska jag och Sandra, självklart hoppas vi på de andra med, sätta oss och planera allt på riktigt nu. Vi måste snart börja med bokningar och allt känns det som. Så roligt:)

Imorrn på förmiddagen åker jag till stallet. Ska rida vid 11.30 typ. Skönt ska det bli. <3
Så nu vill jag gärna dra mig till sängs. Gonatt på er:*


Alina i våras:) Så söt!

Kommentarer
Postat av: Mattias

Låter ju asnajs med Turkiet-resa! Kommer bli hur skönt som helst ju! Jag har hört ryktet om att det är kallt hemma i Svedala. Förjäkligt! Här har vi lagoma 30 grader..ähhummmm. :) Ha det bäst! kramar Mattias

2009-02-16 @ 15:31:22
URL: http://metrobloggen.se/isaksson

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0