Onsdag

Jag är trött på skolan!
Var bara tvungen att få ur mig det. Är trött på det mesta som har med skolan att göra, med Nuntorp att göra. Jobbigt är vad det är. Men Nuntorp är ju ändå bättre än någon annan skola:)

Har haft stalltjänst hela dagen idag. Vi låg före i tidsschemat hela dagen så det var ju bra. Hände inget särskilt idag. Red Minors på eftermiddagen innan jag åkte hem. Och Anna som ska gå ridledarkursen tränade på mig idag;D Hon blir megabra ridledare hon:) För övrigt så gick det inte bra med Minors, han är en rak jäkla stolpe; punkt slut! Och nej jag skyller inte på hästen, jag erkänner faktiskt att jag rent ut sagt suger. Man måste erkänna sånt för sig själv för att lyckas med något. Vilken tur att t.ex. Abbe är bättre häst än vad jag är ryttare:D Jaja, sluttjatat om hästar. Är trött på häst just nu. Ska bli underbart med en ledig helg snart!

Jag ska snart ta en dusch och sedan vänta på att mamma kommer hem med hemköpt mat. Jag är hungrig! Lunchen var inte god, alldeles för salt fisk! Usch.



Hiss: Choklad! - Det var det end ajag kunde komma på efter min daim-marabou.
Diss: Allt! - Hela sammanhanget i mitt liv just nu. Jag känner mig inte kry någon stans, stress tar kål på mig, jag är omotiverad till saker och ting och är allmänt jäkla sur och trött. Och jag är trött på att vara jag. Jag blir så arg på mig själv!
Vill ha: Ledighet från det mesta i livet.


Jessica och Cherokee:)


Kommentarer
Postat av: Annis

men du då..men häst e kul..jag jan förstå att du e trött på det..söta bilder:)

älskar digggg <33333

2009-02-27 @ 10:30:45

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0