My life.

Så. Nu sitter jag här igen och har inte bråttom någonstans:) Som sagt så åkte jag till Lilla edet en sväng. Efter det störtade vi alla ner i sofforna och tittade på melodifestivalen och en film. Det var bättre bidrag idag. Absolut! Måns var bäst. Jag har inte gillar honom som artist förut men idag växte han verkligen i mina ögon. Grymt bra bidrag! Men åh vad jag stör mig på programmledaren. Jag får huvudvärk! Hon är inte ens rolig. Och jag lovade mig själv efter förra lördagens fjasko att aldrig mer titta på melodifestivalen men vad gör man när man är hemma ikväll och är dödstrött efter dagen som gått? Efteråt började The perfect man på trean. Den är ju bra:) Hilary Duff är verkligen fin! Tänk att vara så söt som hon?:)

Idag:

Michaela på lunch mellan grupperna på löshoppningen:)<3


Duque<3

Hästar är verkligen mitt liv. Det finns inegnting annat som jag vill ägna mig åt i livet. Jag vet vad jag vill inrikta mig på och jag har väl ändå kommit en ganska bra bit på vägen. Varje gång jag fick sitta på en häst när jag var liten så var jag lyckligast i världen. Och nu när jag rider så finns det fortfarande inget annat än det<3 Även om jag lider av prestationsångest och dålig självkänsla så är det ändå det bästa i mitt liv. De stunderna jag tillbringar med hästarna är nog höjdpunkten i mitt liv. Mitt brinnande intresse har hjälpt mig i många svåra lägen. Jag tror att det har hjälp mig att överleva svåra tider, många gånger. Och hästar är underbara djur. De sprider en fridfullhet på något sätt. Jag vet att jag aldrig kommer att tappa intresset för det jag brinner för. Och jag är så glad över att jag lever för något på det sättet. Även om jag inte ägnar 24 timmar om dygnet till hästarna, än, så vet jag att det är det jag ska göra. Det känns så skönt att veta det. Då vet jag inom vilket område jag ska sätta mina mål i livet. Vad jag ska satsa på, vad jag vill göra. Jag vet att på något sätt så kommer hästarna att finnas med i mitt liv, hela livet ut. Spelar ingen roll hur. Bara att. Jag vet inte hur mycket, men bara att de finns med. Min dröm och mina mål är ju att erbeta med hästar i framtiden. Att leva med dem. Att nyttja mitt liv till 100% till hästarna. För mig är inte hästar en hobby. Det är en livsstil:)



Kommentarer
Postat av: Sandra

Visst var Måns bra? :D Men som sagt programledaren...Hon ska vara rolig men det e ingen som tkr det e roligt (x



Jag skickade in till kyrkogårdsförvaltningen (Håjum), Rusta, Skopunkten, Coop, Maxi, Thebrödsbageriet, Sylte och ska skicka ett brev till min fadders jobb oxå. Ska nog skicka till fler caféer kanske, typ det i folkets hus och ritz kanske. Känns som att jag härmar felicia lite med thebrödsbageriet, men hoppas det går bra :]



Har du sökt nåt än? (:

2009-02-15 @ 10:14:04
URL: http://sandrapandra.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Vilket vackert ljus det var på bilden!

2009-02-15 @ 12:39:04
URL: http://dressyrbloggen.blogg.se/
Postat av: Annis

visst va måns bra..älsakr han:) du e söt su hästar betyder allt för mig med.D

2009-02-15 @ 21:14:47
Postat av: Sabrine - Krulltottsflickan

Svar till Annis: Måns var megabra! Du är söt:D

2009-02-15 @ 23:29:00

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0