Söndagsångest

Jag säger bara; söndagsångest! Jag vill inte till skolan i morgon. Nej, nej och åter nej! Jag är skoltrött och har njutit av ledigheten. Nu börjar vardagen igen. Vardag är nästan bland det värsta jag vet! Jobbiga rutiner! Men det ska ändå bli rätt underbart att träffa kompisarna från klassen igen:)
Förlåt att jag aldrig skrev igår. Tiden räckte inte till och när jag kom hem på kvällen så var jag så fruktansvärt trött. Men det var en trevlig och lugn lördag igår. Vi åt lunch på restaurangen hos pappa och efteråt så åkte vi brudar i familjen och hälsade på Anette och hennes 5 hundar;) Mycket trevligt. Det var längesen. Vi kom hem på kvällen, kollade melodifestivalen och gottade oss med chips och godis. Mums så onyttigt! Jag tyckte faktiskt att jag kunde unna mig utan att få panik. Velvet och EMD vad helt klart bäst. Jag fattar inte att Velvet inte fick en bättre placering. Vad har folk för stil? :) Och tänk om Amy Diamond kunde vara lika mogen som Molly Sandén! Och hur tråkiga var inte BWO i år? Tråkigt, tråkigt! Men jag tror dock att jag kommer att tycka att låten är bra om någon månad. Brukar ju vara så. Men vilket tråkigt nummer!

Idag har det inte hänt något speciellt. Vaknade 11:30, käkade ett par mackor, kollade horseshow ett litet tag. Man skulle varit där i år. Men det får bli nästa år. Hur som helst så gick jag och mamma en promenad på eftermiddagen. Så himla skönt är det. Och vad vårigt det känns. Snart blir det middag, och jag är såååå hungrig!

Bilder från igår:

Sara och Chiuhuahuan Rubus:)


Världens mysigaste är när man eldar och sitter och myser hemma i
soffan... Utanför snöade det som bara den, hela natten!


Bilder från idag:






Hiss: Ljuset! - Klockan är 17:13 och det är fortfarande ljust ute! Underbart! :)
Diss: Latmask! - Mig själv med andra ord. Jag har inte pluggat ett piss under lovet och jag är så besviken på mig själv för det.
Humör: Huvudvärk, trött men ändå pigg.
Väder: Snö, något smältande. Sol.
Vill ha: Frihet från tråkig vardag.

Kommentarer
Postat av: lovisa

alltså det är verkligen såå jobbigt. det är mest när jag ska träffa någon för första gången.. tex när ja ska till körskolan, arbetsintervju elelr vad som helst. bara det är någon jag aldrig träffat innan är jag så nervös att jag bara vill spy...

PUSSSS

2009-02-22 @ 19:45:04
URL: http://jasperhale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0