Torsdag med skola igen:)

Hejsan hoppsan!
Idag har jag varit i skolan (otroligt jag vet). Hade 3 timmar teori i häst i morse och efter det ett prov i samhällskunskapen om EU. Tror inte att jag klarade det med tanke på att jag inte har pluggat till det. Men det tar jag igen nästa vecka! Jag har hur mycket som helst efter mig men jag får styra upp min tid så att jag kommer ikapp. Det blir nog bra till slut!

Känns ändå rätt skönt att åka till skolan igen. Träffa alla underbara människor dess utom<3 :*  Och imorrn är det redan fredag. Har inget planerat i helgen. På söndag blir det Bergahästen, det är det enda planerade:) Trevligt trevligt.


Hiss: Lypsyl! - Ååh den klassiska hederliga Lypsyl! Speciellt den där lilla rosa tuben som glänser fint och luktar gott, precis som ett läppglans! Underbar mot torra läppar ju:) Och den där Lypsyl Overnight är jättebra:)
Diss: Vinter! - Snö, iskallt, 1+, slask. Hur länge ska det här hålla på egentligen? Det är detta vinterväder som gör mig så less. Tänk när våren kommer... med nya vårskor, jacka, kläder, sol, blommor, mysiga uteritter, långa promenader och allt vad det innebär!:)


Lite bilder från idag;

Busiga hästtjejer:)



(ursäkta lite suddiga bilder) Ser ni min favoritvovve Nicke på hästlärarnas
kontor?:) Någonstans syns en svart liten prick... :)

En till sak:
Våga vägra dun!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0