Dagen innan

Yes och här sitter man såhär dagen innan skolan börjar. Ska faktiskt bli riktigt skönt att komma igång! Men det har jag säkert sagt förut eller?:)

Är proppmätt efter middagen. Bakpotatis, oxfilé och någon sås. Gott men... mättsamt som sagt. Usch. Känns som att jag inte kommer vara hungrig på en vecka nu. Haha.

I morgon kommer Jessica hit på morgonen så åker vi till skolan ihop:) Börjar 11.20. Ska bli jättekul att träffa alla igen. Och det ska bli riktigt roligt att se vilka alla nya ettor är också. Jag vet ju en sen innan som kom in, kanske två. Det här året kommer bli jättebra har jag en känsla av!:) Jag hoppas att min känsla har rätt.

Idag har jag tvättat och fixat. Åkte en sväng till Granngården för att kika ridstövlar och skor. Bara som lite inspiration och att få ett hum om vad som finns ute nu. Blev såklart en liten trip till resten av alla butiker för att kika.


Hiss: Facebook! - Haha ni har säkert hört allt tjat om facebook på rix morronzoo, vem som är för och emot och varför. Jag hissar facebook för det är ett kul sätt att hålla kontakt med gamla och nya vänner. Det finns massor att göra där! Det är socialt och ja... jag är för facebook helt enkelt! Gå med i facebook gott folk! I början när jag nyss hade skaffat facebook så tyckte jag att det var skittråkigt. Men allt eftersom så har det blivit nice som fan! Jag är inloggad varje dag och checkar läget. Ge det en chans ni som inte använder det:)

Diss: Söndagsångest! - Just därför tänker jag aldrig ha någon söndagsångest:) Till vilken nytta liksom? Man får inte mindre plugg för att man får söndagsångest. Och måndagen kommer inte längre ifrån dig för att du sitter hemma på söndagskvällen och har "ångesten". Njut i stället av helgens sista lediga dag och hitta på nåt kul i stället!:)

Måste göra: Gå en rask promenad. Skönt!

Längtan: En solsemester med mina närmaste vänner<3 Som sagt så hade vi ju planerat en turkietresa i höst. Men p.g.a olika anledningar så kommer vi att skjuta på den till obestämd tid. Men den kommer, den kommer! :)

Puss.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hoppas du får en bra skolstart :)



Och resan ska bli av, nån gång! ;D



Keep up the good work, man blir alltid lika glad efter att ha läst din blogg!<3

2009-08-16 @ 20:46:34
URL: http://sandrapandra.blogg.se/
Postat av: Fru Sessan

Ja, det var riktigt skojsigt. Att höra radion prata om ens blogg, haha =)



Finfina bilder har rullat in på bloggen! Visst är den underbara skapelsen to die for =)

2009-08-17 @ 16:47:17
URL: http://sessan82.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0