Livstecken och lite höstkänslor


Jag har ingenting att blogga om idag känner jag. Mitt huvud är rätt tomt på ämnen och jag är tröttare än tröttast idag. Jag har varit i Lilla edet en sväng, handlat lite och sedan har jag sovit. Jag har varit helt slut idag! Yrsel och huvudvärk är ingen bra kombination heller. Men jag tror att det beror på lite sömnbrist. Ingen fara, jag ska skärpa mig! Trots att jag inte har något vettigt att skriva om så tänkte jag ändå sända er ett livstecken:) Hihi.

I morgon ska jag tvätta lite. Skolan börjar redan på måndag! Ska bli rätt skönt ändå, lite fasta rutiner på dagarna. Och att träffa alla underbara vänner kommer bli helnice! Jag vill ut och shoppa lite i morgon. Behöver ett par skor känner jag. Men det jag behöver mest är nog ett par ridskor/stövlar. Behövligt! kanske blir en kikrunda på Granngården:) Jag gillart! Jao, snart kommer vardagen igång igen kära vänner. Vissa av er har säkert redan börjat jobba. Det känns i luften att det börjar dra ihop sig rejält nu. Det är kallare och råare i luften, vinden är på ett helt annat sätt och människorna börjar klä sig höstigt! Men jag har inte panik längre. Hösten kommer bli helnice! Jag fyller 18 och bara för att det är höst så behöver man inte sitta inne och deppa!

Dess utom så kommer sista året på gymnasiet att bli det bästa skolåret någonsin! Eller vad säger ni Nuntorpare?:)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja, visst har det blivit kallare på sistone?? hösten kommer tidigt i år ;) men som du säger, bara för att det e höst behöver man ju inte sitta inne å deppa :D

2009-08-15 @ 22:50:33
URL: http://sandrapandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0