Stallet

Hejsan bloggen!
Jag hann inte blogga igår, eller rättare sagt, jag orkade inte. Var helt slut i huvudet så jag slocknade på sängen i stället. Visserligen är jag ganska trött nu också men inte som igår:) Idag har jag varit i stallet som vanligt. Red Francesa idag igen. Det har gått bättre för varje dag som jag och Kajsa har ridit tycker jag! Idag gick hon fint. Var lättare på nåt sätt idag:) Igår red vi ut på dem (Francesa och Arbera). De skulle passat perfekt som turridningshästar då de var hur lugna som helst! Tänk dig att de aldrig hade gått där på dom vägarna... och de reagerar inte på någonting. De reagerade inte ens när en stor traktor med stort släp kör förbi oss rätt nära... Franseca kanske viftade på ett öra. Haha. Det var ungefär som "jaja, en stor traktor. So what?".

Resten av dagen ägnades åt att fortsätta mocka ur lösdriften, hjälpa till där de bygger ut stallet och lite sånt. najsigt najsigt. Det var sista praktikdagen för mig idag. Har lust att åka ut till stallet i morgon men tror inte att jag kommer hinna det. Får väl se om jag följer med Anna ut på söndag och fotograferar när hon och några andra ska hoppa ponnysarna:)


4-åriga Francesa:) Härlig och lättsam häst.


Francesa.


Kajsa och Arbera:) (har inte frågat om hennes tillåtelse att lägga ut på
bloggen så därför den svarta rutan.)

Kommentarer
Postat av: Jess

Fina bilder =D!



Och ja! cp värld vi lever i! religionerna behöver fixas om =( liksom vi lever ju inte såsom dom gjorde förr i tiden längre ;o

2009-08-14 @ 22:34:24
URL: http://jawss.blogg.se/
Postat av: Frika

Jätte fin häst:)

2009-08-14 @ 23:34:21
URL: http://blonddancingqueen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0