God morgon!

Hallå hallå:)
Altså shit vilken panik jag fick igår. Av misstag råkade jag välja stilmall på nytt i bloggen (trodde att jag var inne på min testblogg) och så försvann hela min design! Jag har alltid en testblogg ifall att med samma design som på min riktiga blogg men jag hade tagit bort min testblogg för att prova en sak. Och så händer detta! Så inatt 01.15 när jag skulle titta på Prison break-reprisen så satt jag ivrigt och försökte återställa allt. Altså designa om på nytt, precis likadant. Vad tycker ni om resultatet? Är den sig lik eller ser något annorlunda ut? Min syster hjälpte mig i min panik. Haha hon fick änna lugna ner mig. Så närmare 02.45 var jag klar. Haha herregud säger jag bara... Panik!

Nu så ska jag genast kopiera min stilmall till min nya testblogg! Usch för sånt här. :)

Men ang. Prison break. Kan det bli mer spännande? :D

Kommentarer
Postat av: Fru Sessan

Tihi... ja, det var supertrevligt på vår Honeymoon =) Hoppas du har det bra och vädret i sverige är faktiskt inte så tråkigt just nu =9

2009-08-06 @ 11:22:43
URL: http://sessan82.blogg.se/
Postat av: Fru Sessan

Tack gumman =) Fotografen har äntligen gett oss bilderna, så det kommer fler bilder från bröllopet på bloggen... kommer visa er ALLT =)



Kram kram

2009-08-06 @ 11:43:24
URL: http://sessan82.blogg.se/
Postat av: THERÉSE

vackert hår, fint med massa lockar ^^

2009-08-06 @ 12:44:37
URL: http://tettelush.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0