...


Hiss: Handdesinfektionsmedel! - Handsprit äger sönder allt! Haha nej men det är nästan så att man måste ha det. Superbra och hygieniskt, dödar alla äckliga och farliga bakterier. Jättesmart att ha med sig en flaska om man är ute och shoppar eller ska gå på tivoli och det inte finns tvål på toaletterna. Eller hur? Nu har de börjat erbjuda gratis handsprit på skolor i matsalen och på restauranger; hur bra som helst i dessa influensa och sjukdomstider! Har ni hört att det är slutsålt på appoteken? Många har tydligen tänkt som jag...

Diss: Tiden! - Okej inte själva tiden men för att den går för fort ibland! Detta året har gått fortare än alla nadra år känns det som och det går bara fortare och fortare! Det är nästan så att man börjar fundera öve rom det är något i rymden som påverkar tiden? Haha nej men ibland går den för fort helt enkelt. Man hinner inte stanna till och tänka efter innan allt är över. Fast ibland kanske det bara är bra att den går så fort!?

Humör: Glad och "det fixar sig-tänkande".
Värsta: Mitt högesknä som bara blir värre...
Vill ha: Körkort! jag får nog sätta igång snart;)

Kommentarer
Postat av: Anonym

desinfektionsmedel is the shiet ;) <3

2009-08-26 @ 15:11:58
URL: http://sandrapandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0