Uppdatering för 2 dagar

Första skoldagen gjord efter lovet, igår. Red Triton på dressyrlektion. Han var trevlig och fin!:) Efter skolan stack jag till Bergahästen och red en lektion med Francesa. Himla trevlig häst! Efter lektionen red jag Sandokan som vanligt. Han var pigg, pigg, pigg! Hahah.

Idag hade jag en lektion i skolan. Bild i 2 timmar. Men tror ni att jag gick på den eller? Nej för fanskapet till Sabrine försov sig! Hahah. Jag stack till stallet och skrittade ut på Sandokan mannen. Häärligt! På kvällen blev det en liten trip med mami och syrran till Hööks. Inhandlade ridbyxor, strumpor och lite grejer till Johannas pålle, fick en liten inköpslista av henne. Sandokan fick sig en fin grimma också:)

I morgon ska jag försöka att ta mig till kommunhuset i Vänersborg för att visa mitt stöd för Bergahästen 8.15 då alla protestlistor ska in. Tidning och TV kommer att vara där. Hoppas det är många som kommer!

Nej minsann, ska dra mig. Hörs, puss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0