Ännu en dag i mitt liv

Jag sov ända till 11 idag! Underbart! Något mindre underbart var att bussjäveln körde förbi mig idag... Hatar bussar mest av allt i hela denna värld!! När jag har körkort kommer jag aldrig nånsin att ta bussen mer. Aldrig. Inte med ett skitigt företag som Västtrafik. Har alltid varit problem med dem.

Hur som helst så kom jag till stallet till slut:) Blev en ridtur ihop med Sandra. Trevligt! Stod med på två lektioner på kvällen och insåg att jag nog borde ha tagit på mig mer kläder. Det tog ett tag innan jag kunde känna mina tår och fingrar igen kan jag lova. Haha.

I morgon ska jag åka upp tidigt till stallet. Blir nog en ridtur med Sandra och Linda. Idag blev Sandokan jättearg på skänkelvikningar. Han lade till med ett bocksprong, bet sig fast i bettet och sprang iväg. Haha! Efter det gick han in i spansk skritt som tydligen är mycket mindre jobbigt ? Nåja. För övrigt lyssnade han bättre på halt än vad han gjorde igår. Han är lat. I morgon ska jag fortsätta att ta tag i detta problem med honom. Att han vägrar lyssna på halt och ibland samling. Det orndar snart upp sig tror jag! Han har ju varit lite skadad och varm på ben hit och dit så han har ju inte ridits som han borde under den månad jag har haft honom. Men nu har vi kommit igång då han har varit hel och fri från sår!

Natti.


Denna herren njuter av att bli kliad på halsen!:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0