Hästhelg!

Vilken helg... I fredgs la jag mig nog halv tre (filmkväll) för att jag tänkte att jag kunde sova ut på lördagen för en gång skull. Haha, tror ni inte att min mobil ringde klockan sex på morgonen i lördags morgon då? Jag tänkte att nufan har det hänt något nånstans. Då var det från stallet där Frida undrade om jag kunde jobba i stället för henne då hennes son hade blivit sjuk och skulle till sjukhus. Så det var bara att hoppa upp ur sängen, klä på mig, käka en macka och sticka. Tur att Johanna kunde hämta upp mig som ändå skulle dit tidigt! Visst visste jag att jag skulle vikariera lite på några enstaka nybörjar och ridborgarlektioner då och då framöver men denna dagen var det verkligen allt!

Det var mina första lektioner jag skulle hålla i nånsin och jag hade 4 stycken. Två dressyrlektioner, en nybörjargrupp och en rutinerad (shit vad nervös jag var innan!). Sedan en privatlektion för någon som inte hade ridit aktivt på 12 år, och sist men inte minst skulle jag hålla i en banhoppningsträning! Jag trodde att jag skulle dö när jag hörde det men jag överlevde faktiskt och det gick faktiskt bra:) Eleverna sa att de godkände mig som instruktör och privatridaren sa att hon gärna ville återkomma för en ny privatlektion någon gång och att hon var nöjd och att det kändes jättebra! Haha, vilken tur och vad skönt det var att höra. Jag var förvånad över mig själv att jag ändå, som vanligtvis blir lite osäker på mig själv, kände mig så säker och kunde besvara elevernas frågor o.s.v.

Efter arbetsdagen red jag ju Sandokan:) Trevlig herre som alltid!

Jag var helt färdig på lördagen eftersom att jag hade fått så lite sömn. På söndag morgon stod jag ändå i stallet 7 på morgonen igen. Dags för arbete som vanligt. Malin hjälpte mig med mockningen och fodret. Skönt att ha någon som man känner som hjälper en i stallet:) Red Levitona och Bailador efteråt också. Bailador, vilken häst! Den kan samla sig som ingen annan unghäst bannimej!! Gosh, honom skulle man ha! Vilken energi. Tror vi låg ner i kurvorna första halvan av ridpasset. Heheh...

Idag red jag en lektion på Jarita (gick sketabra!) och så jobbade jag Levitona efter. Hon var trevlig idag! Herregud vad jag rider och ar mig nu för tiden. Men det är bra för mig att hålla igång såhär mycket. Älskar det! I morgon blir det Sandokan igen! Josefin och jag ska dela tiden med honom, känns görbra.

Nej nu avslutar jag mitt lååånga inlägg. Helt otroligt att ni har orkat läsa er ända hit ner!

Bjussar på en mysbild på Sandokan i vårsolen!:) Visst är han ren och fin? *host*
Och en grej till! Han lärde mig göra passage här om dagen! Vilken duktig läromästare:)


Kommentarer
Postat av: Sandra

Va duktig du är som håller i lektioner! :D <3

2010-04-06 @ 22:38:46
URL: http://sandrapandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0