Woho

Jag har haft en hästfri helg, och det känns konstigt!:O
Kom hem för en stund sen. Har jobbat hos pappa idag och igår kväll:) Idag stod jag i baren och skötte den t.o.m själv ett tag! Stolt över mig själv, haha. Roliga kunder också. Nästa helg ska jag provjobba på Buddy´s bowling,restaurang&bar! Jag liksom?:) Dock inte som bartender, haha! Men jag hoppas att de tycker om mig där! Så håll tummarna för att jag får jobbet på Buddy´s... Vore väldigt bra.

I torsdags blev det utgång med Emelie och Lisa också. Kvällen blev galen som alltid! Men lika kul som alltid också. Den kvällen fick mig på bättre humör:) Är fortfarande extra glad. Tänk vad en utekväll kan göra för underverk. Man behöver nog ha lite för kul titt som tätt! Men nu ska jag inte gå ut försen studenten. Om ca 2 veckor.

Puss på er.

Kommentarer
Postat av: you know

Härligt härligt, go you! :)

2010-04-18 @ 20:28:23
URL: http://yuzi.blogg.se/
Postat av: Sandra

ja det va skitkul, hihi :D men nu är jag nyfiken på hur det va på lipz, om ditt jobb osv! måste träffas nån dag ju! :) och snart student för din del :o herrejösses :D

2010-04-18 @ 20:29:46
URL: http://sandrapandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0