Från igår:

Blogginlägg från igår som aldrig hann publiceras p.g.a att blogg.se bara lade av:

Tjenare!
Värst vad sent det blir nu idag igen... Idag har jag varit hos Felicia hela kvällen:) Vad skönt det var att träffas! Jag och syrran tog bussen till Felicia och hennes syrra Amanda. Vi 4 har verkligen känt varandra sedan vi... knappt fanns, haha. Vi var pyttesmå ju:) Och syrran har dom ju känt sedan hon föddes. Så himla skönt att ha vänner som man känt i nästan hela livet! Och att vänskapen håller i sig, även om man träffas för sällan egentligen. Men man vet ändå att man alltid har kvar varandra. Det är så det ska vara! Vi sjöng lite Singstar, tittade på film och chillade. Heartbreak Hotel, den är bra!!

Felicia i somras<3

Imorrn blir det att gå ner till Överby köpcenter och shoppa ihop med klasskompisen Paulina:) Ska bli trevligt att ses såhär. Kommer säkert vara mycket folk och långa köer i butikerna men det är ju så vid jul. Jag har en julklapp kvar att handla. Får se vad jag hittar:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0