Julen

Tjo.
Sitter i handduk. Håret har just självtorkat och jag har precis smörjt in mig med en god body lotion. Jag känner mig lite extra glad idag. Kanske för att det är jul imorrn. Jag vet egentligen inte vad som är så speciellt med just julafton. Det är ju inte precis som när man var liten... Då var julen mycket roligare! Då gick jag bara och tänkte på julklapparna, och lääängtade så att jag blev helt rastlös efter när tomten skulle komma. Och ändå blev jag livrädd och blyg för tomten varje gång han kom. Hihi. Jag smög fram till tomten och tog försiktigt emot julklapp efter julklapp från honom. Och Kalle Anka var uppskattat! Älskade det. Och jag älskar nog att titta på Kalle Anka lika mycket idag:) Visst är det tradition med Kalle Anka? Julen är rätt speciell ändå. Stämningsfull och fin. Kanske är det det som gör en lite extra glad? Fast alla mår inte speciellt bra vid jul... Jag önskar dom ändå en så god jul som det går<3 Tänker faktiskt på alla. Jag vet lite hur det känns... Men bara lite. Men jag blundar så gott jag kan för det som är lite jobbigt:) Det funkar rätt hyffsat.
      Det som fattas är ju snön bara! Varför är det inte snö ute? Störande. Det gråa, tråkiga höstvädret drar ner stämningsfaktorn faktiskt. Även om det har varit 0-gradigt och skinande sol idag så vore det ännu lite bättre med snö på marken ändå:) Helst massor! Jag hade faktiskt sett fram emot vintern med massa snö. Men man kan inte förvänta sig eller vara säker på att det blir såna vintrar längre. Snön kommer säkert i januari. Brukar det inte vara så?

Hoppas ni får en underbar jul allihopa:)


Kommentarer
Postat av: Amanda

God Jul på dig med :)

2008-12-23 @ 23:28:17
URL: http://mjuppi.blogg.se/
Postat av: Anna

Hihu^^ Tack, jag och Krillebus är nog inte dom bästa modellerna:P GOD JUL SABRINE <3333

2008-12-24 @ 00:26:08
URL: http://upisdown.blogg.se/
Postat av: FREJA LINDSKOG

SVAR: Ganska smart, annars är alltid minst hälften av julklapparna sånt som man aldrig kommer använda! :P



GOD JUL!

2008-12-24 @ 08:39:34
URL: http://frejalindskog.webblogg.se/
Postat av: i s a b e l l a m a l m b o r g

God jul! :)

2008-12-24 @ 12:10:41
URL: http://szerafia.blogg.se/
Postat av: Lovisa

GOD JUL ÄLSKLING!!! hoppas du får en underbar dag!! Älskar dig <333

2008-12-24 @ 13:14:57
URL: http://jasperhale.blogg.se/
Postat av: Matilda

Ja Kalle är tradition! :)

GOD JUL på dig!:D

2008-12-24 @ 22:42:41
URL: http://polkagirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0