Hej bloggen:D

Heeeejsan!
Jag är tillbaka, och hur har ni det?
Jag har det rätt bra men är tröttare än nånsin. Helgen har varit helt fullspäckad! Oj oj oj vad mycket det har vart. Men kul också:) Jag och Emelie är ju bäst på att sköta stallet haha;)

Som ni vet så har jag ju haft stalltjänst på skolan i helgen och jag har bott där med Emelie. Fredag till måndag (idag). Och så ska jag ha stalltjänst den här veckan också fast nu är jag hemma. Imorrn ska jag till sjukhuset, på onsdag tar Rickard min stalltjänst, torsdag tar jag stallet och fredag tar Rickard min dag igen. Bara för att jag tog två dagar av hans. Så jag behöver bara göra en dag till i stallet nu:) Jag kommer att sakna den här helgen som har vart lite;) Haha. Vi har typ haft filmkväll varje kväll, käkat mer godis än vad som verkligen är bra, ätit massa mat, jag har provridit Emelies häst och tog några småskutt över småhinder, ja... mycket har vi gjort. Mycket som inte ens går att få ner här på bloggen. Det har vart annat folk på skolan också. Både trevliga och otrevliga. Med dom trevliga var det trevligt (nähä? haha). Nåja nu är helgen hur som helst över. Men jag och Emelie ska jobba på Nuntorp två dagar på jullovet så då kanske det blir favorit i repris:D Haha. Kul ju, och så får man pengar för det.

Idag har jag ju jobbat i stallet då. Och så blev jag hämtad från skolan runt 18.00. Kom hem, tog en dusch och kollade på Prison Break. Lika spännande varje gång! Och vad skönt det var att stå och duscha läänge i sin egna dusch. Även om jag önskar att vattnet kunde bli snäppet varmare, jag vill gärna ha sådär så att man bränner sig lite. Skönt ju!
Jag kommer att ha tid till bloggen varje kväll för utom torsdag kväll/natt den här veckan tror jag. Bra va? Så det blir inget mer bloggstopp, wiie:) Känner mig glad för det. Nu ska jag gå igenom massa mail och kolla min bilddagbok. Vi hörs imorrn!

Hoppas att ni hade en trevlig helg!



Emelies häst Rominta blir ren om benen;)

Fler bilder från helgen samt idag: (klicka på bilderna för större format)


Idag:
Tack för dom megagoda morotskakorna Jessica!
Emelie städar badrummet i lägenheten vi bodde i;)
Söta Anna jobbade på skolan hela helgen:) Wiie:D

Kommentarer
Postat av: sandra

Bra att du e tillbax! :D

2008-12-09 @ 11:41:11
URL: http://sandrapandra.blogg.se/
Postat av: Annis

kommer du till ridnignen på lördag??:D

2008-12-10 @ 16:57:58

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0