Det blir bättre

Nice dag!
Började dagen med läkarbesök. Inte så bra resultat men det kommer att bli bra! Måste ta kontroll över skiten men när jag har det så kommer jag att må bra!:) Hur som helst så passade jag på att väga mig på sjukhuset också när jag ändå var där och det stod en våg där. 5 kg hade jag gått ner sedan sist gång jag vägde mig! Lovely! Nu ska jag gå ner 5 kg till fast lite snabbare har jag bestämt:) Genom att sätta små mål på vägen (5 kg-mål ist för t.ex 10 kg-mål) så känns det mycket lättare tycker jag! Så ett tips till alla er som har många kilon att gå ner... Ta några eller varför inte ett par kg i taget varje gång! Då blir man oftast mer motiverad i stället att tänka "Fan jag har 15 kg kvar...". Det kan räcka med att ha som delmål att "Nu ska jag fokusera å att gå ner 2 kg i taget!" :)

Hur som helst så hämtade Sandra upp mig hemma efter sjukhuset, så åkte vi ut och mockade åt hästarna. Blev ingen ridning p.g.a att dom får styltor i snön... Snösulor är bra grejer!! Men mysigt att bara komma dit och greja i alla fall:) Efter stallet bjöd hon mig på kinamat i stan. Haha två brudar i ridkläder mitt i stan ser nog snyggt ut. Men vadfaan... Är ju bara Trollhättan:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0