Efter stormen...

...Så kommer lugnet! Var skönt att få skriva av mig min ilska på photoshop. Förlåt igen^^, Hahah. Och jag lovar, jag har inte slitit av mig håret eller kastat ut datorn;)

Jag har grymt tråkigt. Och jag är jättepigg i huvudet, så jag kan inte sova heller. Vad ska jag göra? Tröstäta mig med glass? nae... Jag har kommit på att jag kanske bara skriver om tråkiga saker i min blogg? Jag har väl ett ointressant liv. Speciellt nu det senaste... Men jag har ju inte gjort så mycket på sistone. Är ju sjuk och allt. Stackars mig^^, Hahah. Förresten så fyller jag år snart:) 20 september. Men tyvärr blir det ingen filmkväll eller fest hemma, polers, eftersom att pappa inte åker till tunisien just nu;) Men vafan skit samma:)

Nehej, vad ska jag nu fördriva tiden med? Någon som vet nån rolig sida där man kan checka roliga saker, kläder eller läsa nåt kul? Annars får jag la kolla om nåt nytt har trillat in på forever21.com eller läsa mitt horoskop...

Puss på er! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0