Och så passerade eftermiddagen...

Hej hopp igen!
Kom hem från skolan ganska nyligen. Stinker häst och är trött. Idag på hästlektionen så red vi. Red ute i ca 20 min. Vi har ett litet tema med rakriktning vad jag har förstått så vi jobbar mycket med att rakrikta hästarna om jag har fattat det rätt. Eller ska jobba med det en del. Så vi klättrade i en liten backe, vände runt och red slalom mellan olika träd i en risskog. Sedan red vi till ridhuset och red en liten bana med bommar och så. Det var väl sådär kul (var äckligt, dammigt och varmt i ridhuset dess utom) men det ingår ju också i kursen. Jag föredrar utomhus! Varför ska vi alltid rida i ridhuset när solen skiner och det är jättevarmt ute? Jaja x) hehe.

Annars idag har väl dagen flytit på. Har haft ganska ont i min kropp. Vet inte om det är körtlarna eller alla leder eller vad det är men det var värkt så att jag har fått kämpa med att hålla masken när jag går o.s.v vissa gånger! Men nu känns det i alla fall något bättre. Kanske håller på att bli sjuk. Vi får väl se.

Tjingeling alla söta:* Ska väl ta en dusch och laga lite mat:)


På samhällskunskapen idag.


Kristoffer, Emma och Jessica är fullt insatta i något kasst s.k "humor-
klipp" på Youtube. Dålig humor *lalalalala*. hehe:) (på skolans internat)


Sötaste Michaela nere vid skåpen! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0