Tisdag

Tjohejsan!:)
Har nyss käkat lite macka och druckit cola, gott^^ haha... Inte intressant jag vet.
Idag har jag i alla fall vart i skolan då. Hade 3 timmars häst där vi knoppade manen och visade häst för hand. Springa xD Haha. Jag har dålig kondis:P Aja... Efter det så hade vi småföretagande. Nice nice. Vi var 7 stycken i våran klass idag igen. Precis som igår. Det är ändå rätt många för att vara oss. Alltid någon som är sjuk, borta eller har laggårdstjänst. Vi är 10 i klassen totalt. Och denna veckan har Michaela varit sjuk:( Krya på henne<3 Tror ändå att hon kommer imorrn.

I morse när jag tog bussen så hade mitt skolkort (busskort) gått ur! Attans! Hade turen och fick åka med i alla fall om jag lovade att fixa nytt:P Så idag fick mamma hämta mig. Så medans jag väntade på att hon skulle komma så gick jag med Emma och Jessica till deras internatrum och softade:) Lyckades somna en kvart också;) När mamma sedan kom fick också komma med lappen om ansökan om nytt busskort till mig som jag lämnade, och så lyckades jag fixa en tillfällig biljett att åka med i en vecka. Så det löste sig till slut ändå:)

Nu sitter jag här och ugglar. Ska kika bilddagböcker och andra bloggar. PUSS.


I morses när jag kom till skolan så var den första jag mötte på Nicke,
våran körlärares hund:)


Nicke bus!;)


Alladin är fan världens sötaste powniie:) ! Lyckades inte få en fin bild
när öronen är riktade framåt dock...


Efter skolan var vi trötta;) Emma softar:D


Söta Jessica:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0