Ipren gör susen!

Hade sån plötslig och dunkande huvudvärk för en stund sen.
Men efter att jag tog en Ipren så blev det mycket bättre! Och då blir jag på lite bättre humör också. Gött. I morgon kanske jag, Michaela, Jessica och Emma drar till Göteborg efter skolan. Slutar ju redan vid lunch så man har ju tid på sig. Michaela vill till Schock (stavade jag rätt?) och sen får vi la se vad det blir mer. Själv har jag inte min plånbok så full just nu. Lite kanske jag har men inte alls till någon stor shoppingrunda. Jag har kommit på att jag måste skaffa mig något litet extrajobb eller nåt. Kanske borde söka ett? Man kan inte leva på bara studiebidrag, det går bara inte! Jobbade inte i sommar heller. Men lat och dum som man är får man skylla sig själv om man inte hade nåt sommarjobb!

Jahapp, kanske borde ta och äta något idag? Har inte gjort det än. Funderar på att rosta lite bröd med marmelad eller nåt. Haha, jag verkar sååå nyttig *vissel*





Ipren gjorde susen
för mitt lilla huvud!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0