home

Är hemma från skolan idag för jag lyckades försvoa mig rejält! Hur lyckas man? Ganska lätt faktiskt.
Hade bara två lektioner idag så det var ju ingen idé att jag åkte för att gå på halva den sista lektionen.
Sitter fortfarande i pyjamas, det är rätt skönt.

Fasen vad skoltrött jag är. Jag är så skoltrött att jag inte riktigt vet vad jag ska ta mig till. Allt känns tråkigt just nu... Enda ljuspunkten är när jag är i stallet, på Bergahästen då. Hästlektionerna är inte så kul i skolan. Tycker inte ens det är kul när vi rider där? Det borde jag ju tycka liksom, eftersom att jag lever endast för ridningen och hästarna. Men nehej... Så tycker jag visst inte. Allt i skolan är verkligen tråkigt. Till och med på UF-kick offen med Filip och Fredrik höll jag på att somna... Nicklas Wikström var i och för sig jäkligt bra. Men det är ju inte kick off varje dag haha;D Egentligen känns hela livet så jävla tråkigt hela tiden för det mesta. Verkligen uttråkad dygnet runt! Vad jag än gör! För utom när jag beger mig till Bergahästen. Det är verkligen mitt ljus nu. :')<3 Det är enda gången jag känner att jag har kul. Att jag trivs med något och att det är värt och leva för det. Vet inte vad det är med mig.
Tack alla som ställer upp för mig<3 :) Ni känner er säkert träffade på nåt sätt så jag behöver väl inte ens nämna er... Men det finns ingen annan som har ställt upp så jäkla mycket för mig i mitt liv som en viss person. Och den personen är ju självklart värd att nämnas här; min mamma:') Tack!


Bästa platsen:)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Mammor är allt väldigt bra att ha, men ja tycker man glömmer bort dom ibland, iaf jag. Go alla mammor!

2008-09-25 @ 15:19:58
URL: http://sisselisurr.blogg.se/
Postat av: Sabrine - Krulltottsflickan

Svar--> Det har du rätt i! Mammor är jättebra!<3 (Y)

2008-09-25 @ 16:28:46
Postat av: lovisa

jag är också sjukt skoltrött :(

2008-09-25 @ 20:58:56
Postat av: aBc

Hej sötnöt! Du betyder enomrt mycket för mig...Puzzar

2008-09-26 @ 14:46:17
Postat av: Anna

För första gången under hela min tid i skolan är jag skoltrött! det måste vara nåt fel på mig lr nåt xD men det enda jag längtar efter är att få ut och jobba i skogen eller på jordbruket... Och jag måste hålla med dig, mammor är helt underbara!!

2008-09-26 @ 21:18:15

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0