Hemma!

Hej svejs allihop! Idag har det varit en lång dag. Började 08.00, slutade 10.50, tog bussen till Vänersborg 11.07 och bytte till tåg mot Göteborg. Jag, Michaela, Jessica och Emma stack till gbg i alla fall:) Michaela ville till Schock och köpa lite grejer så vi följde med henne dit. Hon köpte la nån tröja och läderhandskar om jag inte minns fel?
Happ och Emma köpte en T-shirt på Rock House. Jag och Jessica hängde mest på Emma och Michaela eftersom det är dom som har alla pengar och kan köpa massa grejer tydligen XD Sedan käkade vi på donken också. Och jag tjatade på att jag ville ha kaffe hela tiden men det hann vi aldrig medXD Så jag har gått och fått stå ut med en huvudvärk för det mesta. Kaffe behövs! Men men, det gör inget i alla fall:) Emma skulle ju hitta CD-specialisten i gbg, men ingen visste vart den låg. Nästan ingen vi frågade heller! När vi hittade den var det ju Rock House som var CD-specialisten (och vi hade gått förbi den typ tre gånger!) bara att dom hade bytt namn. Fatta att jag skrattade eller XD

Men det var en trevlig dag idag, tack för det tjejer<3:)
Tjejorna åkte hem vid 17.30 eller nåt och då gick jag och mötte mamma (som på något konstigt vis också befann sig i gbg. Hon hade vart på en intervju och passade på att leta efter en festklänning till företagsfesten om 3 veckor efteråt). Vi satte oss på ett café och chillade en stund. Käkade räkmacka, mumma. Happ efter det åkte vi hem. Haha vikket sammanträffande på nåt sätt^^, Men aja.

Bilder från dagen: (klicka på bilderna för större format)

Jessica och Michaela på tåget:)

Lilla Emma:)<3
Lunch^^
Snokar runt på Carlings.
Gött o vila!
Haha Butterix är den bästa butiken, lätt;D
Yeey Emma!
Askul doktorrock!
Yeey Jessica!
Sexigt värre, haha!
Jag tyckte om kattmasken:) Passa dock inte så bra på mig...
Jag och Emma fick kläm på det här med glasögon...
Oh yes!
Dom här älskade jag!:D
Haha hjälp!


Ännu ett tack för idag ska ni ha tjejer<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0