Nej nu ska jag ta mig i kragen!

Vet ni vad jag bara ska göra nu? Jo jag ska ta tag i mitt liv! Nu jäklar fick jag ett riktigt sånt där härligt ryck!
Jag blev nästan glad:) Här har jag gått och vart deprimerad över ingenting egentligen. Det jag ska göra nu, ta en dusch, göra mig i ordning och sätta mig och plugga på, är en bra början.

Jo förstår ni, jag har gått och sett ner på livet ganska mycket. Men egentligen? Jag ska bara ta ett jävla tag i det. Blir det bättre för att man sitter och deppar eller? Detta har inte med att jag har vart hemma och vart sjuk att göra. nej minsann nu pratar vi långt tillbaka, kanske 3, 4 år. Mycket av min ilska och mitt mående har ju självklart sina orsaker, men jag måste väl förfan ta mig i kragen för det? Jag tycker alla borde göra likadant. Se positivt på livet, vad älskar ni att göra, vilka och vad betyder mest för er? Vilka mål har nI? Jo minsann, kämpa för att nå era mål då! Hur omöjligt det än låter att nå det mål ni har så ska ni ändå sträva efter det! Man kan lyckas med in princip allt. Det kan man. Jag har mina mål, och dom målen verkar helt underbara att nå. Och visst fan ska jag nå dom! Det ska jag:) Utan tvekan. Hur svårt det än kan bli. Jag lovar. Och jag vet att många funderar över livets mening. Det har även jag gjort. Men snälla, sluta fundera så mycket! För sanningen är den, att livet har en mening. Det har det (så ni behöver inte fundera). Annars hade vi inte ens haft ett liv. Ni kanske inte har hittat eran mening med livet just nu, men någon slags mening finns det. Och jag tror att vi alla kommer få ut något utav meningen. Jag vet inte om det är samma mening för alla eller om det är olika meningar med olika personers liv. Jag vet bara att det finns en mening med livet.

Sluta deppa sönder, och låt inte era liv rinna iväg. Ta tag i era liv och börja leva:) Ryck upp er så blir allt mycket roligare och lite lättare! Yeey, jag känner mig nästan lite vis xD Skrattretande men sant. Jag talar, eller i detta fall skriver, faktiskt direkt från hjärtat! :) Ha en underbar fortsatt dag allihopa, för nu ska jag kila ner i duschen. Jag bloggar senare, ska försöka se till att fotografera min vardag lite mer så att det kanske kan komma in lite bilder senare... Har vart dåligt med sånt nu.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Bra sagt!

2008-09-11 @ 15:26:24
URL: http://sisselisurr.blogg.se/
Postat av: Anonym

Förresten, när man gjort sån där bild på picnik hur lägger man in den på bloggen? =)

2008-09-11 @ 15:45:39
URL: http://sisselisurr.blogg.se/
Postat av: Annis

det var en bra text..äntligen har du börjat se frammåt och positivt med livet:D ja blir så glad nu:D

2008-09-12 @ 13:43:48

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0