Valet 2010, skamligt

Det är oerhört skamligt och pinsamt att Sverigedemokraterna kommer in i riksdagen. Det som verkligen inte fick hända. Det är rent ut sagt förjävligt. Och jag tycker att alla ni som röstat på SD borde skämmas över vilka ni är. Över vad ni vill. För det ni antagligen vill är att skapa ett kallare Sverige. Ett kallare, otryggare och mer diskriminerat samhälle. Men jag tycker också att ni som röstat på SD ska stå fullt ut för de ni är. Det värsta jag vet är de rasister som uttalar sig om invandrare och utlänningar men sedan går och käkar en kebab med palestinasjal runt halsen och sedan går hem i nästa stund för att boka en nöjesresa till Turkiet. Nä fyfan. "Vi är verkligen inte rasister". Nähä? Jag blir oerhört upprörd över att så många röstade på SD. Upprörd. Vad vill ni? Är det jobbigt att se en mörkhyad person på stan? Är det jobbigt att se personer med slöja i bankomatkön? Är det jobbigt att Sverige är mångkulturellt och att man ska få vara den man vill och är? Herrejesus. Är det ett problem att många invandrare och utländska lever i Sverige? Nej det är inget problem. Problemet är ni. Det är ni som är poblemet. Ni vill bara ha något att skylla på. Såna jävla ynkryggar ni är. Fyfan.

Och givetvis är jag besviken över att De rödgröna inte vinner (men å andra sidan, som sagt, ikväll så finns ingen vinnare nu när den här situationen har uppstått)... Men det finns nog hopp. Mycket måste ändras till valet 2014. Och nu måste samtliga partier ta sitt ansvar, SD måste ur riksdagen. För Sveriges skull.

Och tur är väl det att det i alla fall finns betydligt många fler i Sverige som vill spotta på SD än de som vill ha dem i riksdagen. Jag hoppas att det förblir så.

Kommentarer
Postat av: Mattias

Mycket bra sagt! Kan bara hålla med vartenda ord!



Det enda "positiva" med att SD kom in i riksdagen är att nu när de är ute i rampljuset så kan förhoppningsvis folk se vilka idioter de verkligen är!



Jag hoppas på en bra upplösning av denna situation. Jättetråkigt att inte de rödgröna gick lite bättre. Hade gärna sett Wetterstrand som miljöminister. Hon är förmodligen den mest karismatiska och tydliga politiker vi har haft de senaste åren.

2010-09-20 @ 13:43:52
Postat av: Annika

Man kan bara instämma i allt du skriver! Nu måste vi andra som ÄR i STOR majoritet bekämpa SD!! Visa vad vi tror på! Visa välden att vi inte är som alla andra!!

2010-09-20 @ 14:04:07
Postat av: Sandra

Bra inlägg!

2010-09-20 @ 21:20:34
URL: http://sandrapandra.blogg.se/
Postat av: Sabrine - Krulltottsflickan

Svar till Mattias=> Ja verkligen! Nu måste verkligen vi alla ta vårat ansvar.



Och jag håller med dig, woho för Maria Wetterstrand!:)



Ha det gott!! Kram!

2010-09-20 @ 23:28:29
Postat av: Sabrine - Krulltottsflickan

Svar till Annika=> Absolut! Precis!! Vi MÅSTE.



Kram!

2010-09-20 @ 23:29:25

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0