Babbel...

Hej! Först måste jag bara säga att AnaGina är nog världens underbaraste blogg/webtv!!! Haha. Humor så det skriker om det. Hon måste ju bli riktigt stor en dag... För jäklar vad hon kan skådespela och shit vilken humor! Ingen slår henne. Klockrent allting hon gör. Inte nog med det, hon sjunger sjukt bra också. Kan man vara mer talangfull?

Hur som helst, jäklar vilken fin höst vi har haft hittils! Sol varje dag:) Och äntligen har jag kommit igång med övningskörningen igen. Snart, snart så är jag inte efter och inte har något körkort mer;) Kanske borde börja plugga lite teori senare idag också.

Och jag och en vän till mig har fått svar på två jobbansökningar! Vi var välkomna att komma och provjobba i oktober... Men då är frågan (om man nu tänker att det går så bra så att man får det)... Flytta långt bort och ha hästar som sitt yrke... Eller stanna hemma och fokusera på det förbaskade körkortet och styra upp saker och ting här hemma? Jag inser att jag behövs här just nu också. Speciellt för en viss person. Skulle jag åka så lämnar jag henne i sticket. Och nä, mitt hjärta säger att det är fel. Okej, man kan ju åka i bara några månader. Men ändå, då försvinner fokuset på körkortet och allt igen och jag orkar verkligen inte börja om igen haha! :) Kanske är bättre att vara hemma och få allt det gjort. Körkort och hela fadderullan så är man klar med det sen! Hmm.. det märks väl inte att jag lider av beslutsångest?

Nåja, ikväll blir det utgång med kära vänner! Innan dess ska jag övningsköra till stallet, rida Sandokan, och övningsköra hem igen. Precis som igår. I förrgår körde jag till Uddevalla, det går framåt i alla fall!

Nej nu ska jag pallra mig in i duschen tänkte jag. Efter att ha kollat facebook. Jag erkänner, jag är beroende av facebook. Slaviskt beroende.

Kommentarer
Postat av: Sandra

SKA DU FLYTTA !? :o no no no!

2010-09-09 @ 12:05:49
URL: http://sandrapandra.blogg.se/
Postat av: Anna

va e de för jobb?? o vem e du inte kan lämna här???:/

2010-09-09 @ 12:30:37
URL: http://maskott.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0