Nattligt tjat

Shit nu är jag vaken sådär sent igen... Och förlåt för en jäkligt tråkig design men var inte alls nöjd med bilden på mig i headern. Så tog bort den;) Får be syrran ta nåt nytt fin kort på mig med sin braiga kamera. Vad har hänt idag då? Inte så mycket. Jag lovade mig själv att gå ut och powerwalka idag men det sket sig visst haha. Har inte haft världens bästa humör idag heller. I morgon blir det i alla fall en sväng till Överby köpcentrum med Jessica och Antonia (förhoppningsvis Mickan). Blir säkert lite shopping! Och åh, igår shoppade jag världens underbaraste väska. Är kär i den.

Jag har bestämt mig för att ändra på mitt liv också! Och det ser ut som att jag kanske kommer att lyckas. Hope so. Allt handlar om inställningoch tankar. Att kunna styra sitt tänkande. Det mesta går om man bara vill och tänker till, gör upp en plan.

Kommentarer
Postat av: Anna

hur går det med jobbet i skåne? eller var det nu var?? vi saknade dig igår på ridningen väldigt mkt. Konstigt att inte du o jossan e där nu för tiden. Stallgänget splittras upp.

Kram

2010-09-28 @ 10:28:45
URL: http://maskott.blogg.se/
Postat av: Anna

Ja eller hur det blev jag med!

Ska dit in på fredag :) Längtar haha!

Hoppas verkligen dom stannar :)

2010-09-28 @ 22:19:33
URL: http://bondeprinsessan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0