Fixartisdag

Jag har tvättat sedan åtta i morse! Fasiken vad bra. Snart ska jag hoppa in i duschen och sedan försöka städa lite här hemma. Senare blir det en sväng ut till Torp köpcentrum. Och ikväll ska jag bara titta på tv och chilla när jag har packat! Ska upp tidigt som sjutton i morgon. I morgon bitti bär det av mot Lund och Hageby gård med Emelie:) Blir nog bra detta. Hoppas bara att jag hittar ett par enkla, vanliga, snygga ridbrallor som inte är för mycket (krislösning till Torp idag!). Man kan ju inte komma och se ut hur som helst till ett sånt ställe även om man bara ska vara hästskötare om man börjar där;) Ett gott första intryck kan ju inte skada heller! Sen får vi se vart detta leder... Antingen går det åt helvete eller så går det hur bra som helst! Det vet man aldrig. Hihi. Det ska i alla fall bli skoj att hälsa på dem och se på mycket snygga hästar.

Nej nu får det bli duschen. Hörs vi inte mer efter detta inlägget idag så hörs vi nog till helgen eller nåt såntdär. Vi får se! Puss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0