Plugga? Sova? Noway!

Ojojoj. När ska jag få tid till att plugga som jag skulle gjort över hela lovet? Svar, aldrig. Haha. Varför? Jo jag har tillbringat precis alla dagar i stallet. Antingen på skolan eller på Bergahästen/Lindås. Mest det sistnämnda:)<3 Det är underbart givetvis, men ikväll måste jag nog ta tag i något skolprojekt i alla fall. För nu har jag bara ca 3½ månad kvar av skolan i hela mitt liv! Det är den tanken som får mig att stå ut med att skolan börjar på måndag. Det är en underbar feeling att tänka så. Så nära. Så nära. Jag har längtat sedan grundskolans lägre klasser. Efter denna underbara student! Avslutet på skolan! Det pirrar i hela mig av tanken. Hehe märks det att jag är skoltrött eller?;)

Hur som helst så måste jag hinna bli klar med allt jag har efter mig i skolan. Men det ska väl gå det med. Därför har jag lite ångest nu. Det är så mycket. Eller det känns så mycket. Det är säkert inte så mycket som jag tror, om jag bara sätter igång nu, men ändå.

Idag kom jag rätt tidigt till stallet, runt 8. Jag gjorde i ordning Sandokans grejer direkt, foder och sånt. Sedan red jag ute på snöfältet. Sandokan är himla rolig, han tycker att snön är så kul! Det är hans första snöiga vinter i Sverige! Denna spanjor har liksom aldrig upplevt detta. Han vet inte vad han ska ta sig till ibland. Haha. Glädjeskutt är mysigt. Man blir så glad själv när man vet att hästen tycker det är riktigt kul. Anyway så red jag Levitona när jag var klar med Sandokan. Och därefter red jag Benni. Mysmys. De två sista passen red vi allihopa; jag, Frida, Linda, Josefin, Ylva, Kajsa, Sandra och Nathalie. Himla roligt att rida så många faktiskt. Så åt vi lunch på något kebab/pizza/grill/taco-ställe i Vargön.

I morgon blir det upp till stallet igen. 7 i stallet är det som gäller. Haha, jag har inte sovit ut en enda gång under detta jullovet! På lördag ska jag upp lika tidigt igen för att jobba och på söndag ska jag jobba på Nuntorp. På måndag börjar skolan. Jag längtar INGENTING. Det har varit underbart att ha varit ifrån skolan i 3 veckor. Visst, jag har jobbat någon dag här och där i skolan men det är en helt annan sak. Men detta året ska föra med sig nya möjigheter, galet roliga händelser och nya tag så allt blir nog bra till slut! Har en liten vårlängtan:)

I morgon blir det en lång dag i stallet. Fixa stallet 7-16 (rida pållarna inräknat), sedan har jag lektion 17.30. Kommer nog inte hem förrens 19.30 på kvällen. Hoho, får nog ta en lååång rast på eftermiddagen. 


Levitona igår:)

Kommentarer
Postat av: Matilda

Haha såå tvärtemot mig! ;D

Jag ääälskar skolan, har saknat hela lovet!

Och vill INTE ta studenten:P haha.

Framför allt ser jag fram emot att träffa alla kompisar <3:D Det måste du väl också göra? :)

2010-01-10 @ 10:39:40
URL: http://polkagirl.blogg.se/
Postat av: cecilie - bloggvärldens mest musikfyllda blogg

usch, skola är så tråkigt :( men fin häst!

2010-01-10 @ 11:46:20
URL: http://ceciliesjostrand.blogg.se/
Postat av: Matilda

Sv: Okey:) På ett sätt måste det vara skönt att känna så, för jag kommer INTE vara glad den närmsta tiden efter studenten :(

2010-01-10 @ 19:25:56
URL: http://polkagirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0