Barnvakt, jag? ;)

Jag såg lite på idrottsgalan och jag måste bara påpeka att hon med den långa silverklänningen inte kunda sjunga, hahaha! Det var sjukt pinsamt att titta på.

Hur som helst, god morgon! Menar, god kväll. Min dag började med att jag vaknade av väckarklockan som jag hade ställt i morse. Men jag mådde så illa och var så trött att det bara sa dunk, och vips så låg jag kvar under täcket och hade somnat om. Vaknade igen vid 13.30! Fick en chock när syrran väckte mig av att hon kom hem från skolan. Jag hann sätta mig vid frukostbordet innan pappa ringde och talade om att jag skulle sitta barnvakt och att barnen på 2 och 5 år kom inom en kvart! De var här igår också och flickan på 2 år bara grät och skrek, slog mig så fort jag kom nära och den andra ville inte sitta still, hoppade i soffan och var alldeles övertrött. Då hade jag bestämt mig (igen) för att jag inte tänkte skaffa barn någonsin i mitt liv. Happ, vad skulle jag göra? Det var bara att säga "ja men visst". Jag var beredd på två timmar av gråtande barn och att jag bara skulle ta det lugnt och hantera detta, haha. Jag gick och svor för mig själv och tänkte, att varför just jag? Jag kan inte ha hand om barn!
Barnen kom, den lilla sov. Och den andra var ändå rätt lugn. Det var faktiskt riktigt mysigt med den lilla på 2 år som låg och sov hos mig och så fort jag skulle lägga ner henne på en madrass så lyfte hon bara armarna och slog upp sina trötta ögon "jag vill bara sova hos dig!". Naaw! Så söt! Och den andra var också hur söt som helst. Så jag fick änna lite dåligt samvete för hur irriterad jag var innan de kom. Barn är mysigt ibland helt enkelt! :-) Och klart man ställer upp för föräldrar som verkligen behöver någonstans att lämna barnen när mamman ska föda.

Annars har jag väl inte gjort så mycket idag, jag åkte och red på kvällen... Det gick hyfsat men inte jättebra. Hästen var inte samarbetsvillig och var lite stel men det gav sig lite på slutet. Jag var dödstrött och hade huvudvärk och gjorde säkert inte heller så mycket bra ifrån mig. Men det kan inte alltid gå bra!:) Skulle det inte gå sämre nån gång så skulle det ju aldrig gå bättre, eller hur!? Så är det ju med allt. 

Gäsp. Godnatt.


Kommentarer
Postat av: Anna

Barn e söta o roliga men kan vara extremt jobbiga:)

haha ja tyckte de gick bra för dig, i alla fall på vissa studner:D financiera e ju så söt:)

2010-01-19 @ 08:55:04
URL: http://maskott.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0