Jag saknar friskhet!

Jag borde sova. Eller? Jag sover ju 24/7 liksom. Börjar bli långtråkigt. Hur som helst så mår jag lite bättre än vad jag har gjort! Jag ligger inte och skriker utan att vara medveten om det eller nästan tuppar av när jag går längre... Och jag börjar kunna urskilja på dröm och verklighet nu! Gaah, har jag varit såhär sleten och sjuk nån gång? Vettefan... Kanske när jag var mindre.

Hur som helst så vill jag bli frisk nu! Jag vill kunna jobba i helgen (både i stallet och på restaurangen), jag vill kunna rida, jag vill kunna gå långa promenader... Jag saknar det! Jag saknar framför allt att ha lite vardag och rutin i mitt liv. Det är nääästan så att jag avundas lite de som går i skolan nu. Har ju funderat på att plugga till våren... Hm... Men samtidigt så vill jag leva ett galet och vilt liv utan någon vardag och massa måsten! Så kluven man kan vara...
        Och jag som skulle jobbat i lördags i stallet och hade verkligen längtat efter att ha lördagsgrupperna igen! Men icke, så dödssjuk som jag var. Allt är resans fel. Men den duma resan är det bästa som hänt mig i sommar!

Mest av allt så saknar jag ridningen. Jag har inte ridit på flera veckor och definitivt inte ridit ordentligt på hela sommaren. Och Sandokan är sjuk och skadad hela tiden. Han måste nog vara den mest olycksdrabbade hästen i historien! Han skulle nog platsa i en liten grushage med max en hagkompis och bara ridas dressyr i ridhus för det här går snart inte haha. Helsike så han har skadat sig det här året. Under hela tiden som jag har haft honom så har han varit skadad eller sjuk typ 98% av tiden. Man kommer liksom ingen vart med honom längre. Stackars ägare Josefin också. Han är ju uppvuxen på kandar och har in princip aldrig gått ute i en hage innan han kom till Sverige, så han vet väl inte hur man gör? Hahaha. Dock borde han ha lärt sig hur man gör i en hage efter hm, vad blir det... 2 år i Sverige? Haha det tog till och med ett tag innan han lärde sig att han faktiskt får rejsa ute på åkern och inte bara gå i samlad, samlad galopp när man släpper honom? Lilla sötgubben... Det var som att "Va, får man springa här i Sverige? Får jag verkligen göra annat än samlade gångarter, piruetter och passage?".
        Nej men jag hoppas på en frisk häst i framtiden så att vi kommer nån vart med honom! Vi som hade planerat både ett och annat för oss och Sandokan inom en snar framtid... Hm... Han har verkligen haft otur.

Undrar om jag borde sova nu? Undrar om jag börjar bli frisk igen? Undrar om jag får gå en promenad i morgon? Eller åka ut till stallet och skritta på Sober? Eller är det för tidigt? Är jag för sjuk? Svar ja. Jag behöver nog en dags vila till. Jag behöver till banken också. Måste spärra mitt kort. Mina vänners kort blev skimrade i Bulgarien så jag tänkte spärra mitt också ifall att. Jäkla skitmänniskor det finns. Förstörare. Suck.
 


Min favoritbild!:) Jag och Sandokan.
Foto: Sara BC 

Kommentarer
Postat av: STOCKHOLMSJENNA

SV: haha, ja verkligen. fast jag skulle nog varit så nöjd om jag hade ridit den. Jag älskar såna busar :P

2010-08-25 @ 09:45:21
URL: http://stockholmsjenna.blogg.se/
Postat av: :)

Nu vet ju inte jag exakt var hästen skadar sig...meen har ni prövat att låta honom ha boots och/eller strykkappor/senskydd i hagen? Kan ju göra gott om han bara är klumpig & trampar/slår på sig själv... :)

Krya på dig!!

2010-08-25 @ 13:18:23
Postat av: Sabrine - Krulltottsflickan

Svar till ":)"=> Åh det har både varit sparkar i hagen, sträckningar, vrickningar, hovböld, jobbiga sår lite här och var, knepiga hältor... Men ja vi har testat. Dock har det alltid slutat med att skydden ligger trasiga på backen eller inte har hjälpt i alla fall. Haha han är totalt hopplös!



Tack!!:)

2010-08-25 @ 18:26:12
URL: http://krulltottsflickan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0