Update

Åh imorse fick man tydligen skrapa bilrutan på vissa ställen i Sverige... Hallå, september har inte ens börjat!?!?!? Hörde att det hade kommit lite snö längst upp i norr också. Helt sjukt vilken kort sommar vi fick i år. Det blir säkert en helsikesvinter i år också. Blir det lika mycket snö i vinter som i vintras så får man nog börja tänka seriöst på att byta land... ? Haha.  Nåja, nu ska vi inte bara vara negativa;) Man får göra det bästa av det.

Idag har jag, mamma, pappa och Katarina kört våra grejer och skåp till det nya stallet. Vi flyttar hästarna till nytt stall igen och står där medans stallet blir färdigbyggt på det stället de stått på bete nu. Blir kanonbra!=) Det här nya stallet är ett litet travstall, huuur mysigt, fräscht och bra som helst! Fina ridvägar, massor av skog att utforska, fin paddock, nära till ridhus. Blit perfekt att komma igång med Sandokan här! Nu är han äntligen igångsatt igen, Josefin har börjat skritta honom. Härligt härligt! Detta känns verkligen kanonbra.

Jag är så trött att jag inte orkar skriva så mycket mer än såhär. Tror inte att ni orkar läsa så mycket mer här heller.

Puss och godnatt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0