Skön helg

Förlåt för dålig uppdatering i helgen men i helgen har jag varit social mot Felicia och Amanda (+syrran) som har bott här i helgen:) Det blev en lugn helg med film, popcorn, körslaget och skitsnack:) Trevligt trevligt.

Jag har en ny last. Tuggummin! Jag tror att jag är beroende. Det är så fräscht, gott och uppfriskande. Just nu har jag tuggat på Läkerol chewing gum cactus hela helgen! Mumma!

I förmiddags åkte jag även till stallet och red ut med de andra tjejerna på Fabilia, 4-årigt sto. Det har regnat hela dagen men när vi red så var det uppehåll och sol. Det var verkligen avkopplande och hur skönt som helst! Fabilia var pigg, pigg, pigg med mycket energi och ville springa men hon var hur rolig som helst. Lite spänd i början men lugnade sig mot slutet. I slutet blev hon allt lite trött och då blev det lite lugnare tempo än kapplöpningsfarten i galoppen i alla fall:) Thihi. Men underbart var det! 

Jag börjar dess utom äntligen bli frisk, har hosta och är lite snuvig men inget mer, woho!:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0