I skolan

Sitter i skolan och pluggar historia och samhällskunskap. Rätt intressant faktiskt. Vi har nyss slutat och jag tar väl bussen vid 16.14. Jag har ett historiaprov avklarat idag också, jag hoppaspå bra betyg eftersom att det var såpass lätt. Människans förfäder och forntiden;)

Jag uppdaterade inte igår kväll. Igår kväll åkte jag och red Fabilia på lektion. En jättesöt tjej på 4 år! Verkligen jättesöt:) Vi tränade på diagonalslutor och gjorde lite öppnor och sådant. Hon var jätteduktig! :) Jag är jättenöjd för igår och det blev ingen rodeolektion den här gången i alla fall. Dessa unghästar.

Regnet faller ner utanför biblans fönster, det är grått och aptråkigt ute idag. När jag kommer hem tänker jag lägga mig på sängen med ett glas juice och... plugga! Jag vet. Men jag har så mycket att göra. Jag tror att det får bli plugg hela eftermiddagen/kvällen idag. Vi får se. Men det känns som om det skulle behövas. Är i och för sig ledig i morgon och har tid då. Men det hade varit nice att kunna slappa och hitta på annat utan dåligt samvete för exempelvis historiaboken som ligger och väntar i väskan i morgon.

Nej nu får jag snart dra till bussen! Det slutade just regna.

Chiao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0