Onsdag...

Jag käkade nyss popcorn till frukost och jag går fortfarande i pyjamas. Jag orkade inte blogga igår p.g.a min trötthet. Igår efter skolan hoppade jag av bussen (efter en bussfärd sovandes på sätet), gick direkt hem, slängde av mig alla kläder och dök ner i min mjuka, sköna säng. Där sov jag hela kvällen. Haha. Helt sjukt. men i morgon ska i alla fall min läkare lägga tid åt mig och undersöka allt detta som händer med mig! Får väl se vad han säger. Jag har ju haft så många konstiga symptom, inte bara den oerhörda tröttheten.

Snart ska jag plugga lite. Sedan ska jag försöka hinna med att träna, och så får det bli plugg i kväll igen. Och Bonde söker fru såklart!:) Och självklart skolveckenas höjdpunkt: True blood! Det där med pluggandet får vi väl se om det orkas med ikväll. Omotiverad är ordet helt enkelt. Tråkigt. Deppigt. Bläh. Jag blir så besviken på mig själv när jag inte gör det jag ska.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kom i håg att fråga om järnbristen nu!! :)

2009-11-04 @ 19:30:10
Postat av: Lovisa

Älskar din header gumman, du är snyggaste det vet du :D<3 Hur gör du för att få bilderna lite suddiga i kanten?? jag är kass på photoshop trots att jag går en fotokurs xD hahaha

2009-11-05 @ 15:41:05
URL: http://jasperhale.blogg.se/
Postat av: Sabrine - Krulltottsflickan

SVAR TILL ANONYM:



Det gjorde jag, de har tagot en massa olika prover på mig idag. Väntar på besked från läkaren vad proverna visar. Han skulle ringa idag men får väl vänta till imorgon. :)

2009-11-05 @ 21:21:32

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0