Fullspäckat!

Åh, de senaste två dagarna har varit fullspäckade så jag har inte hunnit med datorn nånting! Igår kom jag hem på kvällen, kollade Idol och Flash forward, sedan stensomnade jag på soffan. På dagen red jag Bella i ca 2 timmar inför 94 st nior som var på skolan på informationsdag, sedan red jag söta lilla Fona på Bergahästen 1 timmes lektion på kvällen också, så jag var rätt trött igår. Idag var jag i stallet runt 7 på morgonen. Fixade stallet med Kajsa, Ylva och Josefine. Sedan hoppade jag bana med Iver:) Det gick super. Det kan inte gå annat än super med henne ju. Hon blir racerpigg och tycker det är skitroligt med hoppningen! Fick bli 70/75 cm (jaja jag vet, jag är inte så high på hoppning... -än). Om jag blir nöjd med bilderna som söta Ylva tog när jag hoppade och om hon skickar dem så lägger jag upp dem på bloggen:) 

Efter stallet och en lång dusch så fick det bli pizzakäk. Sedan en lugn kväll i tv-soffan. Jag är utmattad i huvudet efter den här veckan. Det har varit så mycket på dagarna känns det som. Och så alldeles för lite sömn. Jag måste bli bättre på att sova haha!

Förresten så blev jag jätteledsen över att Reza åkte ur Idol igår. Jag hoppas att hon blir stor en dag! Världsstjärnakvalité på henne säger jag bara!:) Nu hejas det på Tove och Calle!(Y)



Och vet ni vad? Solen sken idag!!! Det har varit soligt idag!! Första ågngen på... jag vet inte hur länge! Det är underbart vad det gör skillnad på ens humör!:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0