Afrohår, Osis+ funkar!

Jag har ett nytt favoritmärke när det gäller hårprodukter! Köpte en mousse, Osis+ från Schwarzkopf! Perfekt för mitt hår, äntligen så la sig håret precis så som jag ville! Det händer inte så ofta att det verkligen blir så bra. Och det håller i sig också. Det är ganska jobbigt att ha afrokrull ibland, för det är lite svårt att fixa en frisyr som håller i sig hela dagen. Det kan vara svårt att hitta rätt hårprodukter till sitt afrohår också, jag menar det är ju ett rätt fluffigt krull man har att göra med, hihi. Men nu har jag hittat ett bra märke som inte är specialiserat på krulligt hår men ändå hjälper! Och det bästa är ju, om man ska till salongen och fixa till håret, att gå till en riktig afrosalong egentligen. Dock får jag pallra mig till Göteborg om jag ska göra det för det finns ingen afrofrisör i lilla Trollhättan längre. Men det har funkat bra för mig på Klipparna också, de gångerna jag har varit där:)

Jag kommer ihåg när jag var liten och skulle klippa mig en gång. Mamma tog mig till en vanlig frisörsalong men de vågade inte klippa mitt hår för att de var rädda att förstöra det eller göra fel, hihi. Det är hårt att ha afrohår ibland.

Ibland funderar jag på att rakpermanenta håret igen. Jag har gjort det 3-4 gånger förut. Dock är nackdelen att det sliter något fruktansvärt på lockarna och det var väldigt svårt för mig att få tillbaka mina fina lockar efter sist gång. Håret blev så slitet att lockarna var krokiga i stället för fina, runda lockar! Så när jag ville ha tillbaks lockarna igen så fick jag kämpa länge för att få tillbaks dem. Och nu har jag dem, jag sparar till längre hår och jag gillar faktiskt mina lockar. Så än så länge ska jag inte göra någon stor förändring i håret. Jag trivs i mitt krulliga hårsvall, och med rätt hårprodukter så hänger håret snyggt:)

Än en gång, yey för hårmousse Osis+ som håller mina lockar på plats! Har även hört från människor i min omkrets att resten av Osisprodukterna är bra.


Kommentarer
Postat av: Matilda

Matilda älskar Sabbes affrofluffkrullhår :D

2009-11-01 @ 09:30:29
URL: http://polkagirl.blogg.se/
Postat av: Barry

hejsan mitt namn är Barry jag har en fråga när det gäller afro hår

jag har afro hår också faktisk kan inte skriva mitt fråga här utan jag vill om du kan hör av dig till min mejl

[email protected]



tack

2009-11-07 @ 21:25:22

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0