Hemma igen

Nu är jag hemma:)
Vi har studiedag imorgon så då är det ingen stalltjänst heller. Man har annars stalltjänst från fredag eftermiddag till måndag lunch. Helgen har i alla fall varit bra och soft. Vi låg före i tidschemat i stallet hela tiden. Vi var klara med precis allting 9.30 båda dagarna:) Så det kändes skönt. Resten av tiden hade man ju åt att chilla, titta på film i röda elevhemmet, sova och rida. Det är det vi har gjort hela helgen. Sent på fredagskvällen kom Michaela och hennes pappa med två hästar till ridhuset. Så jag gick dit för att träffa Michaela efter lite tjöt och skratt med de andra i lägenheten. Jag fick prova Molly. Hon var verkligen en trevlig häst! Helt fantastisk. Och jag lärde mig faktiskt lite saker av Michaelas pappa. Grymt bra var han på att förklara massor med grejer. Det var en tevlig stund, och vi hade lika åsikter om mycket..
Lördagen fixade vi stallet fort. På eftermiddagen red jag och Sara på Triton och Minors. Triton är allt en söt filur:) Men ridhuset var upptaget hela dagen och på kvällen så vi fick rida ute i en pissig paddock. Lite isig var den också dess utom. Det blev bara ett lätt pass med honom.
På lördagen fixade vi stallet och var klara runt 9.30-10.00. Vi gick och åt lunch direkt efter det. Och p.g.a att micron gick sönder när en av oss skulle värma köttbullar så utlöstes brandlarmet. Happ, så vi fick gå ut och vänta på att brandkåren skulle komma (det brann ju inte utan det var ju bara massa rök. Men varje gång brandlarmet går måste ändå brandkåren komma). Av en slump var Urban, fritidsledaren, på skolan och tränade och direkt när han såg oss blev hans kommentar "Vad har ni gjort?". Haha. Det stank bränt i hela jourlägenheten hela dagen sedan. Och det här kommer vi nog skratta åt hela veckan som kommer. Det fulaste var att tallriken delade sig med ett sprätt också. Måste varit att det var så jäkla varmt i micron och sedan när den ställdes ut så blev det kallt. Någon slags reaktion. Nog tjatat om detta. Efter ett par timmars film i pentryt efter lunchen och hela dramat gick vi allihopa till stallet och red. Jag red Bella, och hon är himla härlig! Jag har ridit henne nån gång förut. Jag vill ha henne som terminshäst efter körningen! Hon är den enda hästen på skolan som jag verkligen, verkligen gillar ridmässigt av de jag har ridit.
På kvällen blev det film igen. Vad mycket film vi har tittat på i helgen! Gött är det:)

Jag blev hämtad på Nuntorp runt 18.30. Kom hem, tog en dusch och käkade. I morgon tror jag att jag ska till vårdcentralen med min fot, äntligen! Nu när vi har studiedag och allt. På kvällen blir det ridning på Bergahästen<3 Ska bli trevligt att få jobba Levitona igen. Hon är så himla mysig.



Har ni haft en trevlig helg?

Kommentarer
Postat av: Annis

trevlig helg alltså..mysigt med hästar o stall..

vi ses i kväll kraaam

2009-03-09 @ 14:13:47

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0