Söndag

God morgon. Vaknade nyss. Jag gick ju och la mig runt 03:30 inatt. Kom hem 02.20 ungefär. Och i morgon ska jag upp 05.15. Skolan igen! Ska faktiskt bli jättejätteskönt att träffa alla knasbollar:) Nu saknar jag dem så jag tror jag dör! Men skolan betyder även massa plugg. Och jag har fortfarande saker efter mig att ta igen. Det betyder att det är en ganska jobbig vecka som väntar. Men jag lever i nuet och orkar inte bry mig just nu även om jag ska ta tag i grejer senare när det gäller plugget.

Idag har jag inga speciella planer. Eller jo, det har jag faktiskt. Planen är att inte ha några planer. Ska nämligen bara gå hemma idag. Om ingen ringer och bryter den planen med en bra anledning förståss. Men då måste anledningen vara bra! Som att "vill du ta en fika på stan?" eller "ska vi åka till Överby?". Haha!


Hiss: Frisk! - Jag är förhoppningsvis frisk från feber efter 2 veckor nu! Jag hoppas verkligen att det dröjer länge innan jag blir sjuk igen!
Diss: Miljöförstöringen etc! - Jag är rent ut sagt nästan panikslagen över hur det ligger till. Göt något! Visst jag lever inte när/om jorden verkligen går under men det som gör mest ont i mig är nog att isbjörnarna svälter och drunknar p.g.a att isen smälter! Och så har jag en sak till i huvudet. Och det är fattiga och hjälplösa människor. De som verkligen inte har någonting. Varken tak över huvudet, mediciner, mat eller vatten i de riktigt fattiga länderna. Det borde vara så att man inför som lag att alla rika i dessa länder måste betala en viss summa i månaden som går till de hjälplösa. Men människan kanske inte kan vara så generös.


Tack för en trevlig kväll igår Sandra! Bilder från igår kommer så småning om hoppas jag! Sandra var fotograf igår;)

Kommentarer
Postat av: Sandra

Tack själv sötnoos! <33

2009-03-15 @ 12:33:27
URL: http://sandrapandra.blogg.se/
Postat av: Frika

Hej.

Nu har jag skaffat blogg:) Kolla gärna in den. Din är super snygg föresten:P.

Puss och Kram Fredrika Rylander

2009-03-15 @ 15:06:15
URL: http://blonddancingqueen.blogg.se/
Postat av: Matilda

Jag blir också helt panikslagen! :O Skriver för fullt på smahällsrapporten om miljön nu och jag skriver om havet. Fruktansvärt va fan!

2009-03-15 @ 16:28:51
URL: http://polkagirl.blogg.se/
Postat av: Matilda

Men du, det var ju egentligen inte de jag skulle säga, blev bara så frustrerad..!



Det jag egentlgien skulle skriva nu var att, jag vill ha emr pengar till alla fina nya saker!:D

Och det är verkligen inte långt kvar till treorna går ut :O Vill inte!! :O

2009-03-15 @ 16:30:14
URL: http://polkagirl.blogg.se/
Postat av: Sessan is bride to be

Vem tackar nej till rosa bling bling från chanel??! Inte jag i alla fall =)



Haft en bra helg gumman? =)

2009-03-15 @ 19:46:57
URL: http://sessan82.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0