Jag+Sara=sjuklingar

Åh vad jag är trött på att vara sjuk. Men jag har vant mig nu, hehe;) Jag har lyckats smitta ner min syrra (hon smittade mig från början men blev frisk) så att hon är sjuk i feber igen. Så vi båda blir hemma i morgon och är sjuka tillsammans. Blir nog mycket filmtittande, förhoppningsvis:) <3 Ska även hinna med att plugga en del. Nu måste jag ta mig i kragen. Skriva tal till det nationella provet på torsdag. Måste verkligen det. Kan man skriva ett helt tal och lära in det i huvudet på en dag? Jag har gjort det förut tror jag... Så det borde gå med ett mirakel. Jag hoppas att jag är frisk på torsdag så att jag slipper hålla tal en helt annan dag när ingen annan håller tal. Det är ganska jobbigt faktiskt. Mycket lättare om alla andra håller tal under samma lektion. Men är jag sjuk så är jag. Jag känner ju min klass så jag har ju egentligen inget att vara nervös för. Jag är inte speciellt nervös inför de natinella proven heller. Faktiskt inte något nervös. Det jag är stressad över är att jag ligger efter i nästan alla ämnen och måste plugga som en skit nu. Jag är rädd också. Rädd för att inte lyckas med att ta mig i kragen, få tummen ur och rycka upp mig. Rädd för att inte få pluggandet gjort med andra ord. Jag blir fruktansvärt arg på mig själv varje gång jag inte har fått tummen ur att göra mina uppgifter. Så varför inte bara göra dem? Det är ju inte ens svårt! Jag måste lära mig att ha kontroll över mig själv och över vad jag har att göra. Det som måste göras. För jag är så jäkla rädd inför framtiden egentligen. Jag är rädd att jag ska misslyckas. Främst med mina skolbetyg. Och misslyckas med hela livet. Jag är rädd för att bli en misslyckad människa. Jag är rädd för att inte bli något. Att känna att livet är hårt hela livet. Att känna att jag haft en chans att bli något men inte tagit den. Att känna att jag kunde gjort så mycket bättre. Därför blir jag så uppjagad, stressad och förbannadp å mig själv när jag inte pluggar som jag ska.
Jag känner en sån jäkla press. På mig själv, för att jag är en dålig elev. Jag är jättedålig i skolan. Jag förnekar verkligen inte det. Jag måste verkligen bättra mig nu! Att jag ens kom in på gymnasiet från nian förvånade mig väldigt. Därför får jag inte sabba för mig nu. Jag vill ha det liv jag drömmer om! Och det blir mycket enklare med bra skolbetyg. Okej jag kommer inte gå ur skolan med det som många anser som bra betyg. Men så bra som möjligt för att vara jag vill jag ju ha.

Nog tjatat om skolan. Visst tröttar det ut er lite? I alla fall så kom mormor hem idag på eftermiddagen:)<3 Det är alltid trevligt när mina rara mormor kommer och hälsar på! Hon hade med sig tårta och present till Sara eftersom att hon fyllt 12 för några veckor sen. Så först lagade mormor och mamma middag som vi åt allihop, sedan blev det tårta. Ritz gör verkligen världens godaste tårtor och bakelser! :) Tack för en trevlig eftermiddag!


Godnatt<3


Kommentarer
Postat av: abc

Du kommer att lyckas här i livet , det är jag helt säker på!!! PUZZ

2009-03-12 @ 11:15:20
URL: http://ladyannika.blogg.se/
Postat av: Sabrine - Krulltottsflickan

Svar till abc: <3

2009-03-12 @ 12:00:23

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0