Tacksamheten

Nu har jag bestämt mig igen! För att ta tag i mitt liv lite. Nu bestämmer jag mig för sista gången. För vem orkar sitta och deppa och slösa tid och massa energi på att vara arg och tänka på onödiga saker egentligen? Vem orkar gå deppig jämt? Inte gör jag det i alla fall! Jag tänker skita i (åtminstone försöka) allt som drar ner mig till botten. Jag ska lyckas! Har varit nere i en svacka ett tag nu igen. Nu ska jag se till att det går uppåt! För det har varit alldeles för mycket neråt tycker jag. Jag ska ta tag i det jäkla plugget, få in lite positiv energi i mitt liv och se saker och ting från en ljusare sida. Ofta tycker jag "det går inte att se något positivt med det här". Bullshit! Allt blir vad man gör det till. Eller inte allt men... Jag ska vara stark och fixa det här nu. Jag tänker inte knäckas en gång till och falla till botten. Det orkar jag inte med. Jag ska och är tacksam för vad jag har i mitt liv egentligen. Jag har världens mest perfekta och underbara vänner. Ingen anar hur jävla mycket jag älskar allihopa. Och jag har faktiskt världens bästa familj. Jag är tacksam för hur mycket folk har ställt upp för mig, folk som finns där när det behövs. Och jag har tillgång till att hålla på med det jag brinner för. Inte alla som har det. Mitt liv är jag tacksam för. Man måste vara tacksam för vad man har. Jag ska bortse från allt som har knäckt mig. Jag orkar inte lägga energi på det. Fokuserar jag bara på det negativa och inte det positiva jag har så kommer jag knäckas totalt en vacker dag. Och den gången för alltid.
Jag ska fokusera helt och hållet på de mål jag har med mitt liv. Och alla små mål på vägen. Jag ska inte tillåta mig själv att ens våga ge upp. Jag har varit på väg att ge upp många, många gånger. Nu får jag ta och skärpa mig på riktigt! Och om man inte skulle lyckas med allt... Så kan man alltid vara glad att man i alla fall försökte. Och inte att man bara gav upp. Allt är möjligt, man måste bara ha en jäkla vilja alltså. Och ibland händer det att man kanske funderar för mycket. Fundera inte så mycket då. Allt kommer att ordna sig, har jag lärt mig. Jag ska lyckas. Jag tänker försöka. Jag ska bli bra. Jag ska bli kry igen, må bra igen. Jag ska bli den glada Sabrine! Och än en gång; jag är tacksam för det jag har.
Tillåt er aldrig att ge upp. Låt er själva nå era mål. Och tillåt er själva för guds skull att må bra. Var rädd om de ni älskar. De är det värdefullaste ni har.



I morgon blir det upp tidigt till sjukhuset. På eftermiddagen ska jag träffa Emma på Överby och gå en shoppingrunda:) Ska kolla på lite presenter, ett par sneakers och kanske lite annat smått och gott. Tack och lov lönen från Nuntorp! :) Vad bra att jag fick så mycket tilläg för att det blev en sen natt när jag jobbade där på lovet!

Puss och godnatt<3

Kommentarer
Postat av: Lovisa

bra gumman! så ska det låta!! det är rba o försäöka ordna upp saker ibland! Alskar dig <33

2009-03-04 @ 17:31:04
URL: http://jasperhale.blogg.se/
Postat av: Anonym

härligt tjejen! du kan allt om du vill, livet blir vad man gör det till =) kram

2009-03-04 @ 19:03:27
Postat av: Sabrine - Krulltottsflickan

Svar till anonym: Så sant så sant om att livet blir vad man gör det till:) I de flesta lägen i alla fall. Kram på dig med!:)

2009-03-04 @ 19:19:51
Postat av: Sabrine - Krulltottsflickan

Svar till anonym: Så sant så sant om att livet blir vad man gör det till:) I de flesta lägen i alla fall. Kram på dig med!:)

2009-03-04 @ 19:20:43
Postat av: aBc

Det är klart att DU kan lyckas med allt vad DU vill!! Jag tror på dig och finns för dig....jag vet att du är tacksam...Älskar dig!!!!

2009-03-04 @ 21:46:51
Postat av: Mattias

Inspirerande ord Sabrine! :) Jag vet att du har det i dig när det gäller att förändra saker och ting! Att kortsiktigt se på saker och ting som gör en lycklig är viktigt och att saker och ting löser sig kanske låter naivt, men det är sant! Fortsätt göra saker som gör dig lycklig, hela tiden! Det är meningen med livet. :) Stora kramar!

2009-03-06 @ 04:29:00
URL: http://metrobloggen.se/isaksson

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0