Söndag

Godmiddag!:)
Har varit en sväng på Överby idag igen. Hela familjen den här gången. Jag fick köpt mig en jättefin klänning på Lindex faktiskt:) Mönstrad i svart och vitt! Älskade den faktiskt. Hittade även ett par billiga solbrillor på Indiska. Jag köper nästan alltid brillor där, där är de snyggast! Tog en glass på Briggen också. Glass är gott! Jag kan äta glass i alla väder;) Nu är i alla fall snön typ helt borta och jag hoppas verkligen inte att det kommer mer. Snön gör mig verkligen deppig. Usch!

Nu ska jag plugga om en stund. Ska försöka få klart lite projekt och sådant. Till middag blir det pasta tror jag:) Mums! I morgon blir det småföretagande och sedan stallet i skolan. En rätt huffsad dag väntar i morgon tror jag. På kvällen i morgon blir det även ridning på Bergahästen. Nice.

Och en sak till... Varför släckte inte mina grannar lamporna när det var EARTH HOUR?? Fy på alla som inte släckte tycker jag! Jag blev faktiskt riktigt besviken. En granne släckte såg jag. Bra! Jag och Syrran satt här hemma i mörkret med massa värmeljus och myste:) Riktigt mysigt faktiskt!


Kommentarer
Postat av: Veronica

Ja det var irriterande. Ingen kan väl ha missat all reklam? Jaja.



Visar sdu shoppingfynden?

KRam!

2009-03-30 @ 10:36:40
URL: http://meandmycloset.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0