Sjuk! -Igen!

Jag tror fanimej inte att det är sant! Jag har blivit sjuk! Igen!! Jag har feber och är yr i huvudet. Det här händer bara inte... Jag som trodde att jag var frisk från febern. Men icke. Inte undra på att jag känt mig snurrig i huvudet och sett dimmigt. Även någon gång under stalltjänsten i helgen kände jag av det. Men annars har jag ju mått bra:O Nu har sjukan kommit tillbaka. Plus att jag tror att jag är drabbad av öroninflammation! Dags för vårdcentralen och få pencilin. Vad ska jag göra? Ska jag gå till vårdcentralen med både min fot, knä, magen, öronen och hela mig? Herregud!

Hur som helst så har min dag varit bra annars. Vaknade vid 9-10 idag. Har haft studiedag. Jag och mamma chillade, åkte till överby, tog en liten fika, handlade på Coop forum och åkte hem igen. Mamma mådde heller inget vidare idag. Men måste man handla så måste man. På kvällen åkte jag till Bergahästen och red Levitona på lektionen:) Idag gick det fint, även om hon kutade som fan i galoppen. Hon kan inte riktigt det här med att lugna sig. Om ni inte har läst innan så är hon inte riden så mycket i sitt liv. Hon har gått som avelssto i spanien tidigare år men är hur duktig som helst och kan redan en hel del nu. Hur som helst så lyckades jag hjälpa henne med att balansera upp sig ganska okej i galoppen i slutet i alla fall. Så det kändes ju bra. Och hon förstod inte hur hon skulle göra en sluta men en liten bit på vägen kom vi i alla fall:) Så jag är nöjd med dagens ridpass igen! Åh vad kul det är:) Det kommer bli jättemycket häst för mig inom en snar framtid om allt går enligt planerna. Så kul kommer det att bli. Mitt och Emelies projekt också är inräknat också! Himla roligt faktiskt. Mitt liv börjar gå i bättre spår nu känns det som. För hästarna får mig att glömma det som är jobbigt. Jag brinner verkligen för det här.

Nej nu får jag kolla mina mail, bilddagboken och gå och lägga mig eller nåt. Puss och kram på er<3

Och förresten så är min lilla prinsessa Docka på Bergahästen såld. Hon åker i morgon vid lunch. Hon ska bli norrlänning och resa långt. Docka kommer att få det jättebra där uppe tror jag!


Levitona:)

Kommentarer
Postat av: Jessies Syrra ;)

Du får väldigt gärna hjälpa mig med min design på min blogg med om du vill ;) /Carro

2009-03-10 @ 00:11:26
Postat av: Mattias

Jäkla vinter å allt den för med sig! Fy för att vara sjuk! Krya på dig Sabrine! Kul att du gillade scarfsen (swinglish)! Hoppas den kan värma något! Jag hoppas DVDn funkade bra å har ni kollat in det heta extramaterialet? :) Ha det bäst! Kram

2009-03-10 @ 03:52:31
URL: http://metrobloggen.se/isaksson

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0