iPod shuffle

Jag läste nyss om nya iPod shuffle. Den talar tydligen. Om man vill höra vilken låt det är som spelas så talar den om det för dig. Den talar även om när batteriet behövs laddas. Den är så liten som 4,5 cm hög. Vilket är väldigt litet. Okej vad smidigt, kanske man tänker först. Men gud vad jobbigt kan jag tycka. Tänk vad man kommer att tröttna på den där jäkla rösten. Och speciellt varje gång den säger till att den behövs laddas. Eller så fort man ska ha en ny spellista. Vad onödigt tycker jag. "VoiceOver talar om namnet på varje spellista för dig, så du kan enkelt växla mellan dem och hitta den du vill använda utan att behöva titta". Vad är det för ansträngande att titta då? I och för sig, den kan ju vara rätt smidig också eftersom att den är såpass liten. Men jag skulle nog få ont i huvudet. Den är ju bra för de som är blinda å andra sidan:)

Vad tycker du om iPod shuffle? :)



Kommentarer
Postat av: Anonym

2009-03-20 @ 15:06:38
Postat av: Annis

fan vilken cool..sån vill ja ha:)den va söööt:)

2009-03-20 @ 15:07:29
Postat av: Sabrine - Krulltottsflickan

Svar till Annis: Hihi ja den ser gullig ut, framför allt om den hade varit ljusrosa!:) Men jag skulle önskat bort talarfunktionen tror jag^^

2009-03-20 @ 15:09:50

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0