Knökat på Överby!

Heejsan allihopa!
Idag träffade jag Sandra på Överby. Pappa var så snäll och körde mig så att jag slapp gå:) Idag var Sarah Dawn Finer och Caroline af Ugglas på Etage för att det tydligen var 5-årsjubileum. Och en sån här dag ska man aldrig välja om man vill kunna ta sig fram utan armbågar och kunna koppla av med en lugn fikapaus på ett café (Och måste idioter till människor använda rulltrapporna som stå och sittplatser bara för att se bättre till scenen??? Hallå, det finns faktiskt folk som är där för att shoppa och inte titta på artister som vill ta sig fram). Till slut efter att ha konstanterat att det var knökat på Etage så gick vi och satte oss på Briggen på Sibahuset i stället. Snyggt det blev efter renoveringen. Sandra åt en pastalunch och jag tog en fika, dammsugare är godast! På Briggen passade vi på att planera våran lilla fest som kommer att bli av på fredagen eller lördagen under påskhelgen. Bjuda hem lite folk och bara ha skoj! Trevligt kommer det att bli! :)

Ikväll är det Earth hour, glöm för guds skull inte att delta! Släck lamporna i hela huset! :) Tänd några stearinljus och tänk på miljön. Mysigt!


Sötsandra på Maxi:)


Och grattis Magnus och Annika till let´s dance-segern igår!

Kommentarer
Postat av: Anonym

haha xD shit jag ser ju galen ut!

2009-03-28 @ 18:03:05
URL: http://sandrapandra.blogg.se/
Postat av: Matilda

Tack!:) Nej det blir nog så! Ska åka och se om färgen finns i affären nu ;D

Fattar inte att så många vill se Ugglan? :S:S

2009-03-29 @ 11:31:10
URL: http://polkagirl.blogg.se/
Postat av: Veronica

Ja det vore kul, är lite av en tvivlare att sådant fungerar...



Jag släckte såklart! :D



KRam!

2009-03-29 @ 12:15:35
URL: http://meandmycloset.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0