Vården, skärp er!!

Gud vad härligt. I morgon får jag sommarlov (ledigt från skolan ska i alla fall bli skönt även om vi har praktik) och dess utom så har jag packat upp nästan allting i mitt rum. Snart är allt helt i sin ordning;)

I morgon börjar jag 9.30... Slutar väl vid lunch antar jag. I helgen blir det nog till att fixa klart mitt rum helt och hållet, arbeta på projektet "Liten blir stor" och på söndag sticker jag iväg till stallet. På måndag börjar min praktik och två veckor framåt. Sedan har jag praktik på utspridda veckor de resterande tre veckorna.

Idag har jag varit hos ortopeden med mitt knä. Fattar inte att de inte kan hitta nåt fel när det är nåt fel. I slutet av besöket sa läkaren "Jag får prata med mina kollegor som är mer intresserade och specialiserade på knän om det här så att vi kan komma fram till något". Vafan? Här skickar Z-röntgen en remiss om mitt knä till ortopedmottagningen. Jag får hem en lapp om att det finns tid efter 6 månader minst. Men en dag blir knäet värre än någonsin. Så mamma ringer och ber om att få komma tidigare åt mig. Och jag fick en akut tid idag. Och läkarjäveln är inte ens specialiserad på knän och det finns de som är det på samma avdelning? Vafan? Är så sjukt trött på vården och alla dessa läkare.

På tal om vården och mina fel på mig... Min fot är värre än någonsin nu. Är helt enkelt halt. SÅ jag måste till vårdcentralen en tredje gång. Nu jävlar. Vänta bara tills jag är färdig med dem!!! Är förbannad nu. Tänker inte lämna den jävla vårdcentralen med alla nonchalanta läkarjävlar förrens de skickar mig till röntgen på min fot!! Litar inte alls på dem på vårdcentralen. Har svårt att lita på nästan alla läkare nu. Första gången var ju min blåa svullnad som bidrog till frossa och en smärta som knappt går att beskriva bara en vanlig sträckning. Andra gången jag var där hade jag slitit av bitar av mitt ledband, kommer alltid ha en svullnad men att det förmodligen var läkt nu. Nu flera månader senare... är det läkt? FAN HELLER! Går ju och haltar och min fot pulserar! Hur fan kan de inte röntga foten? Men visst, det räcker ju bara med att slänga en blick på foten så vet de! Det är så det verkar funka... Ska nog byta vårdcentral altså.

Så nu har jag skrivit av mig. Allt bra med er?

Puss och godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0