Somrig vardag

Solen skiner och det har varit varmt idag! Hurra! Första dagen på länge...
Har varit i stallet på dagen idag:) Red Farucco på lektion, han är allt go han. Åkte hem tidigt och stack på mitt läkarbesök på sjukhuset.

Jag har kommit på att jag nog ska köpa mig en PRE häst i framtiden jag också :) Var några kunder från Finland på besök efter häst på bergahästen idag.

Jag är uttråkad... om man inte skulle ta och hitta på nåt än att sitta här och hänga? Ta en promenad eller vad som helst. Det är så himla tråkigt att gå själv bara. Man kanske skulle ta och ringa någon. Vet inte. Måste motionera känner jag. Jag är motiverad nu till mitt projekt förresten:) Jag har gått ner 3 kg på en månad! Hurra för mig! När man ser resultat på vågen så blir man mer motivderad än någonsin. I alla fall så funkar jag på det sättet. Ändå har jag inte ansträngt mig så jättemycket till att gå ner denna månaden och ändå blev det resultat... Tänk om jag kunde anstränga mig till 100 % denna månaden?

Något mindre bra idag är att min fot gör ondare än någonsin sen jag skadade mig. Jag haltade mer än någonsin från bussen idag också. Det är rätt jobbigt att halta fram tycker jag. Det går så segt. Och så gör det så ont. Jag slår vad om att läkarna inte kommer att försöka göra någonting... Låt oss se vad röntgenbilderna säger när de har skickats till vårdcentralen. Att det ska gå så segt. Tur att jag fortfarande kan rida med min onda fot! :)

Och på tal om något helt annat... Jag lovade j uer en ny deisgn för några veckor sen. Den kommer! Nästa vecka är jag ledig och då kan jag sitta i lugn och ro och fixa och trixa med bloggen... Rosa har blivit tråkigt. För mycket.

Ha det! :)



Kommentarer
Postat av: Anonym

Harligt for er att det ar varmt hemma, de e de har ocksa kan ja ju lugnt saga ;D

Ja dom e superfina<3 :D

2009-06-17 @ 19:22:21
Postat av: Sabrine - Krulltottsflickan

Svar till anonym: Ja de är superfina:D<33

2009-06-18 @ 08:57:08

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0