Dag med Felicia

Tjoho!
Shit vad varmt det är. Till och med nu på kvällen! Idag har jag svettats en hel del... Och jeans är varmt i den här värmen! Föredrar en tunika eller klänning i den här värmen faktiskt.

Idag har jag umgåtts med Felicia<3 hela dagen. Riktigt trevligt! Tog bussen ner till stan för att möta henne. Vi gick ner till Slussarna och tog en glass. Kulglass är det bästa! Blåbär, polka och chokladsmak! Hur som helst, så satt vi där ett tag och tjatade, gick en promenad tillbaks till stan och tog bussen hem till Felicia. Vi blandade juice med massa is och ett par jordgbbar i ett stort glas var... Det slank ner. Gud vad juice är gott när det är varmt!
         Senare på kvällen ville Felicias mamma gå en promenad så vi följde med henne. Vi bestämde oss för att åka ner till Slussarna igen och gå. Det är ju så himla fint där på sommaren!




Ur en tunnel i/under berget strömmar det ut...






I morgon är det upp till praktiken som gäller. Börjar 7.30 vilket innebär att jag måste upp vid 5 för att ta bussen 6.03 och sedan byta till 62:an som går ut till stallet... Är där 7.15 typ. Great! Måste köpa ett fritidskort så att jag slipper slösa på sms-biljetter jämt.

Natti:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0