arg arg arg

Jag blir fanimej HYSTERISK!!! Kunde bara träna i 20 min innan mitt knä sa stopp. DÖD ÅT LÄKARNA! Så jävla arg är jag. De skulle höra av sig om mitt knä men gjorde aldrig det så nu får jag gå med mitt knä med något löst i det :( Jag får väl ha ont varje dag då. Finns inget att göra. AAAAAAAAAAAAAAH. Arg arg arg arg arg. Ska ringa och skälla. Nu får det fanimej vara nog. Alla läkare som jag mött är bara SLAPPA. Tycker inte att de verkar ta sina patienter på allvar. Och ja, jag kanske har allvarliga aggresionsproblem men det skiter jag i. Jag accepterar inte ett knä som jag inte kan böja för att en lös bit, eller något annat, tar emot. Bara för att jag kan känna något i mitt knä och inte slapprövarna.

Okej. Nu kan jag inte jogga eller gå promenader för min fot. Läkarna skulle höra av sig inom en vecka, det har gått 2. Från början var det en vanlig sträckning, nu är bitar av ledbandet av. Jag har fått jaga dem för att få foten röntgad. Det strålar ut smärta i hela foten, ibland pulserar det. De gör inte ett skit.
Jag kan inte cykla för mitt knä sätter stopp. De kan inte hitta nåt som är konstigt i knäet. Sist jag var hos ortopeden så sa han "Jag ska prata med mina kollegor som är mer intresserade och specialiserade på knän så hör jag av mig". WTF??? Här får jag tid hos ortopeden om mitt förbannade KNÄ och de skickar mig inte till någon som inte är "knäintresserad"??? Blir fan galen. Hatar vården över allt annat just nu.

Vad ska jag göra nu? Hur ska jag nu kunna träna? :( Förbaskat. Hoppas att knäet går över till ikväll så att jag kan träna minst en timme då i alla fall...

Kommentarer
Postat av: Sessan is bride to be

Usch, tråkigt när det blir så... Jag har en gammal fotskada oc det är bara träning som gäller alltså... läkarna är ibland helt värdelösa



Snygg ny design =)

2009-06-24 @ 16:56:15
URL: http://sessan82.blogg.se/
Postat av: Carro

Men gud, kan dom inte bara göra något åt ditt knä?? Mina ledproblem har dom kallat växtvärk ;) Jag har inte vuxit på nåt håll dom senaste åren! Men jaga dom! Fortsätt med det! :D Ha en kanonsommar! :)

2009-06-24 @ 19:53:43
URL: http://soulweeper.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0